www.dc-supply.gl

DC-Supply A/S
Danish Container Supply
Bestil containerBestil container

Kontakt osKontakt os

www.dc-supply.gl
Du er her: Forside 5 Beboelse 5 Beboelsescontainer med gas forbrændingstoilet

Beboelsescontainer med gas forbrændingstoilet.

I beboelsescontaineren til to personer, som DC-Supply A/S – Danish Container Supply har leveret til kunde i Grønland er alle kvadratmeter udnyttet til fulde: Her er således både badeværelse med gas forbrændingstoilet, køkken med spiseplads samt separat soverum.

Specialbygget beboelsescontainer til Grønland

Den specialbyggede beboelsescontainer med gas forbrændingstoilet er leveret til en kunde i Grønland. Beboelsescontaineren kan huse to personer og er indrettet med fælles soverum, hvor hver person har egen seng samt eget skab og knagerække. Her er komplet køkken med vask, kogeplader og køleskab samt spiseplads. Beboelsescontainerens badeværelse er udstyret med brus, håndvask og gas forbrændingstoilet.

Beboelsescontaineren er baseret på en isoleret 20 fods ISO container, som efter ombygning er re-certificeret (CSC-godkendt), således den kan sendes som en traditionel 20 fods container til Grønland.

Beboelsescontainer med gas forbrændingstoilet - leveret i Grønland
Vi er klar til at hjælpe - ring til vores salgsteam:
+45 70231380
Beboelsescontainer med gas forbrændingstoilet - leveret i Grønland
Beboelsescontainer med gas forbrændingstoilet - leveret i Grønland
Beboelsescontainer med gas forbrændingstoilet - leveret i Grønland

Gas forbrændingstoilet uden forbindelse til kloaksystem

Denne beboelsescontainer er specialbygget til anvendelse i Grønland, hvorfor der er taget hensyn til lokale forhold, herunder især mangel på traditionel kloakering som vi kender fra Danmark.

I Grønland er man ofte udfordret af manglen på kloakering. Hos DC-Supply A/S har vi høj ekspertise og indgående forståelse for forholdene i Grønland, og vi har mange års erfaring med levering af specialbyggede containerløsninger til kunder i Grønland – og ved hvordan vi løser udfordringer omkring netop kloakering og forsyning. Tag f.eks. også et kig på vores selvforsynende toilet container løsning her >>

Til den pågældende beboelsescontainer er toilet udfordringen løst med et gas forbrændingstoilet. Her forbrænder anlægget ved meget høje temperaturer, så alt der er tilbage efter toiletbesøg er lugtfri og bakteriefri aske. Forbrændingsprocessen drives af gas i stedet for elektricitet, så toilettet kan anvendes på steder uden strøm. Toilettet er vandfrit og skal således heller ikke forbindes til et kloaksystem. Dette gas forbrændingstoilet er endvidere en miljøvenlig løsning – anvender fire personer således toilettet i en uge, vil det kun producere en mængde aske, der kan være i en tekop! Asken kan efterfølgende anvendes som gødning.

Skal du etablere beboelses- eller opholdsfaciliteter i Grønland hjælper vores erfarne personale gerne med råd og vejledning omkring fornuftige løsninger i forhold til de geografisk specifikke forhold. Alle vores løsninger kan skræddersys og tilpasses til at imødekomme netop jeres unikke behov.

Din kontakt person:

Jesper Ludvigsen

Jesper Ludvigsen

Key Account Manager

jlu@dc-supply.dk

T:  +45 96 32 64 86
M: +45 40 80 98 82

Andre containere til Grønland fra DC-Supply A/S:

Venterum med fokus på genanvendelse

Venterum med fokus på genanvendelse

Specialbygget containerløsning til venterum, leveret i Grønland. Løsningen er skabt med højt fokus på grøn energi og genanvendelse af materialer.

Vil du vide mere?

Kontakt os - vi er klar til at hjælpe dig.

Vores erfarne personale står til enhver tid klar til at vejlede og rådgive dig - kontakt os gerne allerede i dag, hvis du vil vide mere.

4 + 4 =

Felter markeret med * er obligatoriske.