Vælg en side
Du er her: Forside 5 Beboelse 5 Beboelsesmoduler til 6 personer – Ilulissat, Grønland

Beboelsesmoduler til 6 personer – Ilulissat, Grønland

Til Avannaata Kommune i Grønland har DC-Supply leveret en komplet løsning af beboelsesmoduler til brug for 6 personer. Beboelsesmodulerne er bygget og leveret som “saml-selv-sæt”, der efterfølgende er opstillet af lokal arbejdskraft i Ilulissat. Beboelsesmodulerne er baseret på 6 stk. 20 fods ISO containere, udført med udvendig træbeklædning, der således falder flot ind i det omkringliggende miljø.

Beboelsesmoduler til 6 personer - Ilulissat, Grønland
Beboelsesmoduler til 6 personer - Ilulissat, Grønland
Beboelsesmoduler til 6 personer - Ilulissat, Grønland

Komplet løsning i beboelsesmoduler til Grønland

Bygget på DC-Supply’s eget værksted i Nørresundby – leveret til opstilling i Ilulissat i Grønland. For Avannaata Kommune i Grønland har DC-Supply bygget disse flotte beboelsesmoduler til 6 personer. Løsningen er udført som det, man kan kan kalde et “saml-selv-sæt”, hvor vi har bygget den komplette løsning – inklusive den udvendige træbeklædning. Alt er efterfølgende sendt til Grønland og opstillet af lokal arbejdskraft.

Beboelsesmodulerne har plads til i alt 6 personer – her er seks separate soveværelser med god plads til seng m.m., fælles køkken og opholdsrum samt to badeværelser med toilet og bruser. Hertil kommer depot og teknikrum. Beboelsesmodulerne er leveret med oliefyr og vandbåren varmeanlæg.

Hos DC-Supply har vi stor erfaring med levering af blandt andet beboelses løsninger til Grønland. Vores ekspertise dækker hele spektret – fra både fundament og planlægning, til forsynings tilkobling, isolering og opvarmning osv. – såvel som omkostningseffektiv transport fra Danmark til Grønland. Vi kan således tilbyde container- og modulbaserede løsninger, der er specialbygget på vores efter værksted, leveret i Grønland klar til opstilling ved levering. Se flere af vores spændende projekter i Grønland her, og kontakt gerne vores erfarne personale – vi er klar med råd og vejledning omkring dit projekt – uanset hvor i verden, det gælder.

Ring eller skriv til os, hvis du har spørgsmål eller brug for rådgivning. Vi er klar til at hjælpe dig.

Har du spørgsmål?

Din kontakt person

Jan Bager

Jan Bager

Salgschef
jab@dc-supply.dk

T:  +45 96 32 64 04
M: +45 40 80 98 15

Share This