www.dc-supply.gl

DC-Supply A/S
Danish Container Supply
Bestil containerBestil container

Kontakt osKontakt os

www.dc-supply.gl
Du er her: Forside 5 Beboelse 5 Beboelsesmoduler til 6 personer – Ilulissat, Grønland

Beboelsesmoduler til 6 personer – Ilulissat, Grønland.

Til Avannaata Kommune i Grønland har DC-Supply A/S – Danish Container Supply leveret en komplet løsning af beboelsesmoduler til brug for 6 personer. Beboelsesmodulerne er bygget og leveret som “saml-selv-sæt”, der efterfølgende er opstillet af lokal arbejdskraft i Ilulissat.

Beboelsesmodulerne er baseret på 6 stk. 20 fods ISO containere, udført med udvendig træbeklædning, der således falder flot ind i det omkringliggende miljø.

Beboelsesmoduler til 6 personer - Ilulissat, Grønland
Vi er klar til at hjælpe - ring til vores salgsteam:
+45 70231380
Beboelsesmoduler til 6 personer - Ilulissat, Grønland
Beboelsesmoduler til 6 personer - Ilulissat, Grønland

Komplet løsning i beboelsesmoduler til Grønland

Bygget på DC-Supply’s eget værksted i Nørresundby – leveret til opstilling i Ilulissat i Grønland. For Avannaata Kommune i Grønland har DC-Supply A/S bygget disse flotte beboelsesmoduler til seks personer. Løsningen er udført som det, man kan kan kalde et “saml-selv-sæt”, hvor vi har bygget den komplette løsning – inklusive den udvendige træbeklædning. Alt er efterfølgende sendt til Grønland og opstillet af lokal arbejdskraft.

Beboelsesmodulerne har plads til i alt seks personer – her er seks separate soveværelser med god plads til seng m.m., fælles køkken og opholdsrum samt to badeværelser med toilet og bruser. Hertil kommer depot og teknikrum. Beboelsesmodulerne er leveret med oliefyr og vandbåren varmeanlæg.

Erfaren container leverandør til Grønland

Hos DC-Supply A/S har vi stor erfaring med levering af blandt andet beboelses løsninger til Grønland. Vores ekspertise dækker hele spektret – fra både fundament og planlægning, til forsynings tilkobling, isolering og opvarmning osv. – såvel som omkostningseffektiv transport fra Danmark til Grønland.

Vi kan således tilbyde container- og modulbaserede løsninger, der er specialbygget på vores eget værksted, leveret i Grønland klar til opstilling ved levering. Se flere af vores spændende projekter i Grønland her, og kontakt gerne vores erfarne personale – vi er klar med råd og vejledning omkring dit projekt – uanset hvor i verden, det gælder.

Din kontakt person:

Jan Bager

Jan Bager

Salgschef

jab@dc-supply.dk

T:  +45 96 32 64 04
M: +45 40 80 98 15

Andre containere til Grønland fra DC-Supply A/S:

Venterum med fokus på genanvendelse

Venterum med fokus på genanvendelse

Specialbygget containerløsning til venterum, leveret i Grønland. Løsningen er skabt med højt fokus på grøn energi og genanvendelse af materialer.

Vil du vide mere?

Kontakt os - vi er klar til at hjælpe dig.

Vores erfarne personale står til enhver tid klar til at vejlede og rådgive dig - kontakt os gerne allerede i dag, hvis du vil vide mere.

13 + 4 =

Felter markeret med * er obligatoriske.