Vælg en side
Du er her: Forside 5 Garage containere 5 Busgarage på special mål i containere

Busgarage på special mål i containere

Til Aalborg Kommunes pilot projekt omkring indsættelse af førerløse busser i Aalborg Øst har DC-Supply bygget en busgarage baseret på containere på special mål.

Busgarage i containere
Busgarage i containere
Busgarage i containere

I starten af 2019 indsættes i en forsøgsordning førerløse busser i området omkring Astrupstien som en del af et større fornyelses projekt i Aalborg Øst. Busserne er 100% eldrevne og lader op i en garage, der er tilknyttet ruten.

DC-Supply har leveret garagerne, der er bygget med containere på special mål på 10 x 6 meter, med 3,6 meter i højden. Busgaragen har tre porte, og der er etableret oplader stationer indvendig, så busserne kan parkeres i garagen om natten og lade op til næste dags kørsel.

Busgaragerne er nu etableret og opstillet ved siden af Trekanten Bibliotek og Kulturhus. Garagerne er malet af kunstnere fra Street Station Urban Art Studio i Aalborg – et atelier for unge lokale kunstnere. Kunstværkerne har givet garagerne et virkelig flot udtryk, og liver i den grad op i området – et godt valg, i stedet for blot at opstille nogle ellers ret kedelige grå kasser.

Når busserne kommer i drift bliver det på en godt 2 km lang rute med 10 stoppesteder. Hver bus har plads til 11 passagerer, og planen er at busserne kører i 15 minutters intervaller. Det er gratis at benytte bussen.

Læs mere om den førerløse bus på Aalborg Kommunes hjemmeside.

Ring eller skriv til os, hvis du har spørgsmål eller brug for rådgivning. Vi er klar til at hjælpe dig.

Har du spørgsmål?

Kontakt vores salgs team

DC-Supply A/S

Ring eller skriv!

+45 70 23 13 80
info@dc-supply.dk

Share This