www.dc-supply.gl

DC-Supply A/S
Danish Container Supply
Bestil containerBestil container

Kontakt osKontakt os

www.dc-supply.gl
Du er her: Forside 5 Garage containere 5 Cykelcontainer – container designet til cykelopbevaring

Container til opbevaring af cykler.

Comwell Rebild har hjemme i fantastiske omgivelser nær Rebild Bakker og Rold Skov.

Vi er klar til at hjælpe - ring til vores salgsteam:
+45 70231380

Cykelopbevaring i container tilpasset omgivelserne

De naturskønne omgivelser gjorde, at Comwell Rebild Bakker ønskede at udvide gæsternes muligheder for sportsaktiviteter. Cykling og mountainbiking var derfor oplagt. Men hvor skulle cyklerne så stå? Comwells udfordring var at finde en miljøvenlig løsning, der passede ind i omgivelserne og som ikke var for omkostningstung.

Løsningen blev en specialbygget 40 fods container fra DC-Supply A/S – Danish Container Supply, perfekt til cykelopbevaring, og som faldt godt ind i de bløde naturomgivelser ved Comwells hovedbygning. Containerens langside var konstrueret med foldbare glasdøre, som ville gøre det let og ligetil at køre cyklerne ind og ud. 40 stk. cykler kunne derefter stå trygt og sikkert – klar til de friske motionister.

Den 40 fods container cykelopbevaring blev beklædt udvendigt med ThermoWood og isoleret mod fugt og monteret med cykelholdere til i alt 40 cykler samt LED-spots i loftet. Gulvet blev belagt med fliser.

Din kontakt person:

Dennis Syska Olsen

Dennis Syska Olsen

Key Account Manager

dso@dc-supply.dk

T:  +45 96 32 64 67
M: +45 40 80 98 74

Andre garage containere fra DC-Supply A/S:

Garage container med elektrisk port

Garage container med elektrisk port

DC-Supply har designet og produceret en garage container, der både er rummelig, sikker, funktionel og flot at se på. Garagen er isoleret og har elektrisk port.

Cykelbibliotek i container

Cykelbibliotek i container

For anlægsgartner OKNygaard A/S og arkitektfirma Thing Brandt Landskab har DC-Supply bygget et cykelbibliotek udført i en 20 fods high cube container.

Vil du vide mere?

Kontakt os - vi er klar til at hjælpe dig.

Vores erfarne personale står til enhver tid klar til at vejlede og rådgive dig - kontakt os gerne allerede i dag, hvis du vil vide mere.

9 + 8 =

Felter markeret med * er obligatoriske.