www.dc-supply.gl

DC-Supply A/S
Danish Container Supply
Bestil containerBestil container

Kontakt osKontakt os

www.dc-supply.gl
Du er her: Forside 5 Event 5 Cykelbibliotek i container

Cykelbibliotek i container.

For anlægsgartner OKNygaard A/S og arkitektfirma Thing Brandt Landskab har DC-Supply A/S – Danish Container Supply  bygget et cykelbibliotek udført i en 20 fods high cube container.

Vi er klar til at hjælpe - ring til vores salgsteam:
+45 70231380
Specialbygget cykelbibliotek i container
Specialbygget cykelbibliotek i container - vinduesparti
Specialbygget cykelbibliotek i container - dørparti

Cykel garage og service i container

I den 20 fods high cube container er der monteret et stort vinduesparti i den ende, hvor containeren oprindeligt havde containerdøre. I den modsatte ende af vinduespartiet er der udført en overdækning med udvendigt placeret udtag for luft fra kompressor, så man nemt kan få luft i flade cykeldæk – også når cykelbiblioteket ellers er lukket. Desuden er der monteret et bord, der kan klappes ned, samt en opslagsplade til opsætning af diverse informationer til brugere og øvrige forbipasserende.

Inden i containeren er opsat stativer til ophæng af cykler – så er cyklerne både nemme at opbevare, og de nemme at hænge op og tage ned.

Endvidere er containerens ene langside skåret ud, og i stedet er der indbygget et stort glasdørparti. Dørpartiet kan foldes til siderne, og således åbne containeren op ud mod omgivelserne. Taget på high cube containeren er modificeret således OKNygaard har mulighed fat plante sedumplanter og derved danne et grønt tag på containeren samt overdækningen.

Den nye cykelbibliotek container skal benyttes i en nyopført trafik park på Amager. Her kan beboere låne en cykel fra containeren, der forsynes med børnecykler, ligesom der er plads til at udføre et simpelt service på sin egen cykel.

Din kontakt person:

Jesper Ludvigsen

Jesper Ludvigsen

Key Account Manager

jlu@dc-supply.dk

T:  +45 96 32 64 86
M: +45 40 80 98 82

Andre garage containere fra DC-Supply A/S:

Garage container med elektrisk port

Garage container med elektrisk port

DC-Supply har designet og produceret en garage container, der både er rummelig, sikker, funktionel og flot at se på. Garagen er isoleret og har elektrisk port.

Vil du vide mere?

Kontakt os - vi er klar til at hjælpe dig.

Vores erfarne personale står til enhver tid klar til at vejlede og rådgive dig - kontakt os gerne allerede i dag, hvis du vil vide mere.

8 + 14 =

Felter markeret med * er obligatoriske.