www.dc-supply.gl

DC-Supply A/S
Danish Container Supply
Bestil containerBestil container

Kontakt osKontakt os

www.dc-supply.gl
Du er her: Forside 5 Container mål og vægt 5 Containere på mål

Containere på mål.

Hos DC-Supply A/S – Danish Container Supply kan du købe eller leje nye eller brugte containere på mål. Vi er leveringsdygtige i et stort program lige fra 6 fods til 40 fods størrelser. Har du brug for en speciel størrelse, der ligger uden for ISO standarderne, tilbyder vi containere på mål.

På vores eget værksted i Nørresundby arbejder vore erfarne smede og tømrere side om side med ingeniører, tekniske tegnere og bygningskonstruktører om at levere den bedste løsning til netop dit projekt. Når det drejere sig om containere på mål, leverer vi special løsninger og -tilpasninger, der er skræddersyet til formålet. Hos os er special containere en kerneydelse, og vi har gennem årene leveret mobile container løsninger til et hav af formål – både på land og til vands, og til steder som båd Grønland og Færøerne, Afghanistan og Uganda, for blot at nævne få.

Vi er klar til at hjælpe - ring til vores salgsteam:
+45 70231380

Fælles for dem alle er, at både den håndværksmæssige kvalitet såvel som funktionaliteten altid er i top. Og det kan du trygt stole på, vi er nemlig tillige kvalitetscertificeret efter ISO 9001:2015 standarden.

Vil du vide mere?

Kontakt os - vi er klar til at hjælpe dig.

Vores erfarne personale står til enhver tid klar til at vejlede og rådgive dig - kontakt os gerne allerede i dag, hvis du vil vide mere.

2 + 7 =

Felter markeret med * er obligatoriske.