www.dc-supply.gl

DC-Supply A/S
Danish Container Supply
Bestil containerBestil container

Kontakt osKontakt os

www.dc-supply.gl
Du er her: Forside 5 Event 5 Danmarks største scenevæg

Danmarks største scenevæg.

Jean Michel Jarre’s AERO koncert i Nordjylland i 2002 var en hyldest til vindmøller, og blev derfor afviklet ved en vindmøllepark på åben mark.

Vi er klar til at hjælpe - ring til vores salgsteam:
+45 70231380

Container scenevæg til udendørs koncert

Arrangementet skulle foregå i et moselignende område, og opbygningen af scenevæggen krævede derfor grundige beregninger på såvel underlag som vindtryk.

20 meter høj og 30 meter bred. 36 standard containere blev stablet oven på og ved siden af hinanden. Det var udgangspunktet for den scenevæg, DC-Supply A/S – Danish Container Supply leverede til Jean Michel Jarres AERO koncert – en løsning der hurtigt og sikkert kunne opbygges og fjernes igen.

Containervæggen bestod af i alt 36 containere, hvoraf de 24 var 40 fods containere. De blev stablet i 7 lag. Bag facadevæggen blev der som kontravægt opstillet en række containere vinkelret op ad væggen – alt i alt bestod væggen af ca. 300 tons containere inklusiv den ballast, som det var nødvendigt at udstyre de nederste containere med.

Din kontakt person:

Jan Bager

Jan Bager

Salgschef

jab@dc-supply.dk

T:  +45 96 32 64 04
M: +45 40 80 98 15

Andre event containere fra DC-Supply A/S:

Showroom container til udlejning

Showroom container til udlejning

Lej en showroom container hos DC-Supply A/S! Vi tilbyder denne flotte showroom container med LED lys til udlejning. Ring for info +45 70231380.

40 fods showroom container til Wexøe

40 fods showroom container til Wexøe

DC-Supply A/S har leveret en special bygget 40 fods showroom container til Wexøe, som bl.a. skal bruge løsningen i forbindelse med messer og udstillinger hvor besøgende kan få inspiration til de nyeste installationsløsninger.

Vil du vide mere?

Kontakt os - vi er klar til at hjælpe dig.

Vores erfarne personale står til enhver tid klar til at vejlede og rådgive dig - kontakt os gerne allerede i dag, hvis du vil vide mere.

6 + 1 =

Felter markeret med * er obligatoriske.