www.dc-supply.gl

DC-Supply A/S
Danish Container Supply
Bestil containerBestil container

Kontakt osKontakt os

www.dc-supply.gl
Du er her: Forside 5 Ophold 5 Fleksibel indkvartering i modulbyggeri

Fleksibel indkvartering i modulbyggeri

Fleksibel indkvarteringsløsning til f.eks. kollegier, feriecentre eller mandskabsbeboelse baseret på modulbyggeri, der kan ændres og tilpasses efter behov.

Vi er klar til at hjælpe - ring til vores salgsteam:
+45 70231380

Salg og udlejning af modulbyggeri

Alle løsninger fra DC-Supply A/S – Danish Container Supply udmærker sig ved at være stabile og modulopbyggede enheder. Dvs. løsningen kan ændres og tilpasses alt efter kundens unikke behov. Hvis behovene ændrer sig, eller der er behov for at flytte beboelsen til en anden lokalitet, så er dette også muligt med DC-Supply’s unikke løsninger.

Alle de forskellige indkvarteringsløsninger kan indrettes forskelligt og individuelt, f.eks. når det gælder ophold, sanitet, bad, omklædning, kontor- og mødefaciliteter eller kantine. Hos DC-Supply A/S er der både mulighed for at leje og købe disse standardmoduler, og de kan alle sammensættes efter behov.

Vores indkvarteringsløsninger er en effektiv, fleksibel og billig løsning, når der opstår behov for nøglefærdig højkvalitets opholdsfaciliteter.

Vores fleksible modulopbyggede indkvarteringsløsninger har alle de nødvendige faciliteter såsom toilet, bad, beboelses- og opholdsrum. De enkelte løsninger kan opbygges efter specifikke ønsker og behov.

Vi leverer også alle typer modulbyggeri i Grønland.

Andre opholds containere fra DC-Supply A/S:

Venterum med fokus på bæredygtighed

Venterum med fokus på bæredygtighed

Specialbygget containerløsning til venterum, leveret i Grønland. Løsningen er skabt med højt fokus på bæredygtighed, genanvendelse af materialer og grøn energi.

Vil du vide mere?

Kontakt os - vi er klar til at hjælpe dig.

Vores erfarne personale står til enhver tid klar til at vejlede og rådgive dig - kontakt os gerne allerede i dag, hvis du vil vide mere.

1 + 14 =

Felter markeret med * er obligatoriske.