Vælg en side
Du er her: Forside 5 Ophold 5 Fleksibel indkvartering i modulbyggeri

Fleksibel indkvartering i modulbyggeri

Fleksibel indkvarteringsløsning til f.eks. kollegier, feriecentre eller mandskabsbeboelse baseret på modulbyggeri, der kan ændres og tilpasses efter behov.

Alle løsninger fra DC-Supply udmærker sig ved at være stabile og modulopbyggede enheder. Dvs. løsningen kan ændres og tilpasses alt efter kundens unikke behov. Hvis behovene ændrer sig, eller der er behov for at flytte beboelsen til en anden lokalitet, så er dette også muligt med DC-Supply’s unikke løsninger.

Alle de forskellige indkvarteringsløsninger kan indrettes forskelligt og individuelt, f.eks. når det gælder ophold, sanitet, bad, omklædning, kontor- og mødefaciliteter eller kantine. Hos DC-Supply er der både mulighed for at leje og købe disse standardmoduler, og de kan alle sammensættes efter behov.

DC-Supplys fleksible indkvarteringsløsninger er en effektiv, fleksibel og billig løsning, når der opstår behov for nøglefærdig højkvalitets opholdsfaciliteter.

Vores fleksible modulopbyggede indkvarteringsløsninger har alle de nødvendige faciliteter såsom toilet, bad, beboelses- og opholdsrum. De enkelte løsninger kan opbygges efter specifikke ønsker og behov.

Ring eller skriv til os, hvis du har spørgsmål eller brug for rådgivning. Vi er klar til at hjælpe dig.

Har du spørgsmål?

Kontakt vores salgs team

DC-Supply A/S

Ring eller skriv!

+45 70 23 13 80
info@dc-supply.dk

Share This