Vælg en side
Du er her: Forside 5 Grønland 5 Frosthus i sammenbyggede containere til Grønland

Frosthus til Grønland

DC-Supply har leveret et to etagers frosthus til Uummannaq på Grønland. Frosthuset fungerer som lager for den lokale fiske industri.

Frosthus til Uummannaq på Grønland under opbygning
Frosthus til Uummannaq på Grønland indvendig
Frosthus til Uummannaq på Grønland

Det to-etagers frosthus i Uummannaq på Grønland består af 20 stk. sammenbyggede 20 fods containere og tilbyder således mange kvadratmeters lagerplads til den lokale fiske industri.

Hos DC-Supply har vi stor erfaring med design, produktion og levering af container løsninger til Grønland, både til industri, produktion og ophold. Vores indsigt i og forståelse for de geografiske og forsyningsmæssige forhold sætter os i stand til at skabe højkvalitets løsninger, der leverer høj værdi til slutbrugeren, uanset om der er tale om erhverv eller private.

Vi bygger alle container special løsninger på vores eget værksted i Nørresundby, og leverer og monterer selv byggeriet på Grønland. Dette gjorde sig også gældende for frosthuset i Uummannaq, hvor vores egne håndværkere rejste op og forestod projektet. Ved altid st sørge for en høj grad af kvalitet i håndværket, sikrer vi en færdig løsning, der kan klare sig i mange år under selv de hårdeste vejrmæssige vilkår – også på Grønland.

Er du interesseret i at høre mere om, hvordan vi eventuelt kan hjælpe dig med dit næste projekt på Grønland, er du altid velkommen til at kontakte vores erfarne medarbejdere – allerede i dag.

Ring eller skriv til os, hvis du har spørgsmål eller brug for rådgivning. Vi er klar til at hjælpe dig.

Har du spørgsmål?

Din kontakt person

Jan Bager

Jan Bager

Salgschef
jab@dc-supply.dk

T:  +45 96 32 64 04
M: +45 40 80 98 15

Share This