www.dc-supply.gl

DC-Supply A/S
Danish Container Supply
Bestil containerBestil container

Kontakt osKontakt os

www.dc-supply.gl
Du er her: Forside 5 Grønland 5 Frosthus i sammenbyggede containere til Grønland

Frosthus til Grønland.

DC-Supply A/S – Danish Container Supply har leveret et to etagers frosthus til Uummannaq i Grønland. Frosthuset fungerer som lager for den lokale fiske industri.

Vi er klar til at hjĂŚlpe - ring til vores salgsteam:
+45 70231380
Frosthus til Uummannaq pü Grønland under opbygning
Frosthus til Uummannaq pü Grønland indvendig
Frosthus til Uummannaq pü Grønland

Specialbygget container frosthus til fiske industri i Grønland

Det to-etagers frosthus i Uummannaq pü Grønland bestür af 20 stk. sammenbyggede 20 fods containere og tilbyder süledes mange kvadratmeters lagerplads til den lokale fiske industri.

Hos DC-Supply A/S har vi stor erfaring med design, produktion og levering af container løsninger til Grønland, büde til industri, produktion og ophold. Vores indsigt i og forstüelse for de geografiske og forsyningsmÌssige forhold sÌtter os i stand til at skabe højkvalitets løsninger, der leverer høj vÌrdi til slutbrugeren, uanset om der er tale om erhverv eller private.

Vi bygger alle container special løsninger pĂĽ vores eget vĂŚrksted i Nørresundby, og leverer og monterer selv byggeriet i Grønland. Dette gjorde sig ogsĂĽ gĂŚldende for frosthuset i Uummannaq, hvor vores egne hĂĽndvĂŚrkere rejste op og forestod projektet. Ved altid st sørge for en høj grad af kvalitet i hĂĽndvĂŚrket, sikrer vi en fĂŚrdig løsning, der kan klare sig i mange ĂĽr under selv de hĂĽrdeste vejrmĂŚssige vilkĂĽr – ogsĂĽ i Grønland.

Er du interesseret i at høre mere om, hvordan vi eventuelt kan hjĂŚlpe dig med dit nĂŚste projekt i Grønland, er du altid velkommen til at kontakte vores erfarne medarbejdere – allerede i dag.

Din kontakt person:

Jan Bager

Jan Bager

Salgschef

jab@dc-supply.dk

T:  +45 96 32 64 04
M: +45 40 80 98 15

Andre containere til Grønland fra DC-Supply A/S:

Venterum med fokus pĂĽ bĂŚredygtighed

Venterum med fokus pĂĽ bĂŚredygtighed

Specialbygget containerløsning til venterum, leveret i Grønland. Løsningen er skabt med højt fokus pü bÌredygtighed, genanvendelse af materialer og grøn energi.

Vil du vide mere?

Kontakt os - vi er klar til at hjĂŚlpe dig.

Vores erfarne personale stĂĽr til enhver tid klar til at vejlede og rĂĽdgive dig - kontakt os gerne allerede i dag, hvis du vil vide mere.

7 + 11 =

Felter markeret med * er obligatoriske.