www.dc-supply.gl

DC-Supply A/S
Danish Container Supply
Bestil containerBestil container

Kontakt osKontakt os

www.dc-supply.gl
Du er her: Forside 5 Beboelse 5 Mobile mandskabsvogne designet i containere

Mobile mandskabsvogne i containere.

Polaroil er et selvstændigt forretningsområde under KNI A/S (Grønlands Handel), som har til opgave at indkøbe, transportere, opbevare, distribuere og sælge flydende brændstoffer til hele Grønland året rundt.

Vi er klar til at hjælpe - ring til vores salgsteam:
+45 70231380

Mobil mandskabscontainer tilpasset grønlandske forhold

Et af distributions centrene er placeret i Thule, hvor der som bekendt er ret koldt. Udover vejrudfordringerne, er KNIs mangel på faciliteter et stadigt stigende problem.

Opgaven til DC-Supply A/S – Danish Container Supply lød på at levere et mandskabsrum med et såkaldt selvforsynende toilet. Men ikke nok med det, for man skulle også kunne holde varmen, selvom termometeret udenfor viste minus 45 grader Celsius. Naturligvis blev der derfor også installeret et oliefyr i mandskabsrummet.

Mandskabscontaineren var ensbetydende med, at KNI fik en økonomisk fornuftig løsning på deres udfordringer, og samtidig fik KNIs ansatte trygge, komfortable rammer på jobbet.

Din kontakt person:

Jan Bager

Jan Bager

Salgschef

jab@dc-supply.dk

T:  +45 96 32 64 04
M: +45 40 80 98 15

Andet opholdscontainere fra DC-Supply A/S:

Venterum med fokus på bæredygtighed

Venterum med fokus på bæredygtighed

Specialbygget containerløsning til venterum, leveret i Grønland. Løsningen er skabt med højt fokus på bæredygtighed, genanvendelse af materialer og grøn energi.

Vil du vide mere?

Kontakt os - vi er klar til at hjælpe dig.

Vores erfarne personale står til enhver tid klar til at vejlede og rådgive dig - kontakt os gerne allerede i dag, hvis du vil vide mere.

1 + 3 =

Felter markeret med * er obligatoriske.