Vælg en side
Du er her: Forside 5 Nyhed 5 Vådrumscontainer

Vådrumscontainer

DC-Supply specialbygger vådrumscontainere til alle typer opgaver, både civile og militære. En vådrumscontainer er typisk baseret på en 20 fods isoleret ISO container, der indvendig er beklædt med vinyl i både loft samt på gulv og vægge, således alle indvendige overflader er vaskbare.

Vådrumscontainer - specialbyggede 20 fods vådrumscontainere
Vådrumscontainer - specialbyggede 20 fods vådrumscontainere
Vådrumscontainer - specialbyggede 20 fods vådrumscontainere
Den indvendige vinyl beklædning er svejset sammen, og giver en 100% tæt forsegling hele vejen rundt, hvilket gør det rigtig nemt at spule containeren ren. Såfremt man ønsker det, kan der endvidere etableres afløb i gulvet på containeren – så bliver rengøringen blot endnu nemmere. Vi leverer vådrumscontainere med forskellige typer indretning såsom eksempelvis lys og ventilation, el-pakke med mere.

Vådrumscontainere til alle typer opgaver – alle steder

Med en specialbygget vådrumscontainer fra DC-Supply vælger du en omkostningseffektiv løsning, uanset typen af opgave og lokationen, hvor containeren skal anvendes. Vores 20 fods isolerede vådrumscontainere kan skræddersys med eksempelvis toilet- og badefaciliteter, omklædning, faciliteter til tøjvask og meget mere. Ligeledes kan vi tilpasse løsningen til en helt bestemt type produktion, hvor der eksempelvis skal monteres branchespecifikt produktionsudstyr og/eller -maskineri. Det er også muligt at udstyre vådrumscontainere med mulighed for tilkobling til stationær forsyning, eksempelvis elforsyning eller kloak. Vi bygger altid vådrumscontaineren, så alle opgaver kan udføres på en arbejdsmiljømæssig korrekt og sikker måde.

Har du brug for at kunne flytte en vådrumscontainer fra lokation til lokation, tilbyder vi mobile løsninger, der kan transporteres både til lands, til vands og i luften. Hos DC-Supply har vi således mange års erfaring med produktion af CSC-godkendte container løsninger, og vi kan levere din vådrumscontainer uanset hvor i verden, den skal opstilles.

Se også vores vådrumscontainer til militær brug her:
https://www.dc-supply.dk/vaadrum-container-til-militaer-brug/

Kontakt vores erfarne personale for råd og vejledning omkring netop din vådrumscontainer løsning – vi er klar til at hjælpe både på telefon +45 70231380 og mail info@dc-supply.dk

Ring eller skriv til os, hvis du har spørgsmål eller brug for rådgivning. Vi er klar til at hjælpe dig.

Har du spørgsmål?

Kontakt vores salgs team

DC-Supply A/S

Ring eller skriv!

+45 70 23 13 80
info@dc-supply.dk

Share This