www.dc-supply.gl

DC-Supply A/S
Danish Container Supply
Bestil containerBestil container

Kontakt osKontakt os

www.dc-supply.gl
Du er her: Forside 5 Event 5 Mobil udstillingscontainer

Mobil udstillingscontainer.

Københavns Kommune valgte at bruge klimatopmødet, COP 15, i København til at sætte fokus på alverdens emner indenfor miljø og klima.

Vi er klar til at hjælpe - ring til vores salgsteam:
+45 70231380

Mobil udstillingscontainer deltager på klimatopmøde

Københavns Kommune valgte at bruge klimatopmødet, COP 15, i København til at sætte fokus på alverdens emner indenfor miljø og klima og vise, hvilke muligheder og metoder der findes indenfor alternativ energi. Københavns Kommune havde brug for en løsning, som nemt kunne overføres og flyttes til andre events, og samtidig vise konkrete eksempler på alternativ energi. Tanken var ikke, at udstillingen bare skulle køre under selve topmødet – tværtimod. Den skulle være mobil og skulle efter topmødet fungere som udstillings- og undervisningsvindue rundt om på de københavnske skoler.

Københavns Kommune kontaktede derfor DC-Supply A/S – Danish Container Supply for at få ombygget en standard container til et mobilt udstillingsvindue. Det skulle være en specialbygget container, der gav dem muligheden for at vise konkrete eksempler på alternative energimetoder.

Med udstillingscontaineren fik man mulighed for at installere alternativt energiudstyr i en mobil facilitet, som siden kunne flyttes og transporteres efter behov.

Din kontakt person:

Dennis Syska Olsen

Dennis Syska Olsen

Key Account Manager

dso@dc-supply.dk

T:  +45 96 32 64 67
M: +45 40 80 98 74

Andre event containere fra DC-Supply A/S:

Showroom container til udlejning

Showroom container til udlejning

Lej en showroom container hos DC-Supply A/S! Vi tilbyder denne flotte showroom container med LED lys til udlejning. Ring for info +45 70231380.

40 fods showroom container til Wexøe

40 fods showroom container til Wexøe

DC-Supply A/S har leveret en special bygget 40 fods showroom container til Wexøe, som bl.a. skal bruge løsningen i forbindelse med messer og udstillinger hvor besøgende kan få inspiration til de nyeste installationsløsninger.

Vil du vide mere?

Kontakt os - vi er klar til at hjælpe dig.

Vores erfarne personale står til enhver tid klar til at vejlede og rådgive dig - kontakt os gerne allerede i dag, hvis du vil vide mere.

10 + 9 =

Felter markeret med * er obligatoriske.