DC-Supply A/S
Danish Container Supply
Bestil containerBestil container

Kontakt osKontakt os

Du er her: Forside 5 Event 5 Mobil udstillingscontainer

Mobil udstillings container

Københavns Kommune valgte at bruge klimatopmødet, COP 15, i København til at sætte fokus på alverdens emner indenfor miljø og klima.
Københavns Kommune valgte at bruge klimatopmødet, COP 15, i København til at sætte fokus på alverdens emner indenfor miljø og klima og vise, hvilke muligheder og metoder der findes indenfor alternativ energi. Københavns Kommune havde brug for en løsning, som nemt kunne overføres og flyttes til andre events, og samtidig vise konkrete eksempler på alternativ energi. Tanken var ikke, at udstillingen bare skulle køre under selve topmødet – tværtimod. Den skulle være mobil og skulle efter topmødet fungere som udstillings- og undervisningsvindue rundt om på de københavnske skoler.

Københavns Kommune kontaktede derfor DC-Supply for at få ombygget en container til et mobilt udstillingsvindue. Det skulle være en specialbygget container, der gav dem muligheden for at vise konkrete eksempler på alternative energimetoder.

Med containeren fik man mulighed for at installere alternativt energiudstyr i en mobil facilitet, som siden kunne flyttes og transporteres efter behov.

Ring eller skriv til os, hvis du har spørgsmål eller brug for rådgivning. Vi er klar til at hjælpe dig.

Har du spørgsmål?

Kontakt vores salgs team

DC-Supply A/S

Ring eller skriv!

+45 70 23 13 80
info@dc-supply.dk