Vælg en side
Du er her: Forside 5 Produktion 5 Nedkortede containere

Nedkortede containere

Nedkortede containere kan f.eks. monteres og anvendes som transport enhed på en lastbil eller blokvogn.

På DC-Supply’s eget værksted i Nørresundby fremstiller vi nedkortede containere til mange formål. I produktionen indretter vores dygtige smede og tømrere special løsninger til vores kunder sammen med vore erfarne ingeniører, bygningskonstruktører og tekniske tegnere. Således er dit projekt til hver en tid i gode hænder hos os.

Har du brug for en nedkortet container til for eksempel at passe ind i en bestemt opstilling eller til montering på en lastvogn, står vi hos DC-Supply klar med rådgivning omkring din problemstilling. Vi har stor erfaring på området, og tilbyder altid en omfattende dialog med vores kunder, så vi er sikre på at du får netop den løsning, der bedst matcher netop dine behov – og helst lidt mere!

Du er således velkommen til at tage kontakt til vores salgsafdeling for en nærmere snak omkring eventuelle løsningsmodeller. Vi kommer også gerne ud til dig – benyt dig gerne af vores online kontaktformular til at booke et møde med en af vore erfarne medarbejdere, og vi kontakter dig hurtigst muligt for at aftale nærmere.

Ring eller skriv til os, hvis du har spørgsmål eller brug for rådgivning. Vi er klar til at hjælpe dig.

Har du spørgsmål?

Din kontakt person

Dennis Syska Olsen

Dennis Syska Olsen

Key Account Manager
dso@dc-supply.dk

T:  +45 96 32 64 67
M: +45 40 80 98 74

Share This