www.dc-supply.gl

DC-Supply A/S
Danish Container Supply
Bestil containerBestil container

Kontakt osKontakt os

www.dc-supply.gl
Du er her: Forside 5 Containere med beklædning 5 Specialbygget hydrocontainer til plantevækst

Specialbygget hydrocontainer til plantevækst.

Til Voks, en socialøkonomisk virksomhed der producerer planter med omtanke for både mennesker og miljø, har DC-Supply A/S – Danish Container Supply leveret en specialbygget hydrocontainer til plantevækst.I hydrocontaineren skal Voks dyrke deres egne planter i vand, så de kan levere endnu flere planter med omtanke til deres kunder.

Hydrocontaineren er specialbygget til formålet og med udgangspunkt i Voks’ behov, både i forhold til indretning og udseende. Således er hydrocontaineren eksempelvis udvendigt beklædt med kalmarbrædder, så den passer flot ind i de eksisterende omgivelser.

DC-Supply specialbygger hydrocontainer til plantevækst
Vi er klar til at hjælpe - ring til vores salgsteam:
+45 70231380
DC-Supply specialbygger hydrocontainer til plantevækst
DC-Supply specialbygger hydrocontainer til plantevækst
DC-Supply specialbygger hydrocontainer til plantevækst
DC-Supply specialbygger hydrocontainer til plantevækst

Plantevækst fremmes i specialbygget hydrocontainer

Den 3×6 meter store specialbyggede hydrocontainer er udvendig malet i antracit grå (RAL 7016) og beklædt med kalmarbrædder, som giver facaden et rustikt og imødekommende udtryk.

Indvendig er hydrocontaineren forsynet med vinylgulv med opkant hele vejen rundt – det gør rengøringen nem, og spilder man vand på gulvet, når man arbejder med at dyrke planter i vand, – ja, så gør det ikke så meget.

Den isolerede container er udstyret med hvide væg paneler (RAL 9010), og opvarmning foregår ved hjælp af to 750W elradiatorer. For at arbejdet med plantevæksten kan foregå optimalt, er god belysning vigtig. Derfor har hydrocontaineren både to LED loft armaturer samt hele fire 230V lampeudtag. Det giver Voks fleksible indretningsmuligheder, således de kan udstyre faciliteterne med netop den form for belysning, der imødekommer deres specifikke behov.

Hydrocontainer med optimale forhold til dyrkning af planter i vand

Hydrocontaineren er indrettet med køkken bestående af to dobbelte underskabe på plast sokkel. Herover er lagt en vandfast bordplade ilagt vask og blandingsbatteri. Køkkenet er tillige udstyret med både gennemstrømsvandvarmer (placeret i underskab) og BWT anlæg, således dyrkningen af planter i vand kan foregå med optimal vandkvalitet – og minimalt kalkindhold. Både vandtilslutning og afløb er udvendige, hvilket gør det nemt på et senere tidspunkt evt. at flytte hydrocontaineren.

Hos DC-Supply A/S er vi eksperter i specialbyggede containerløsninger, uanset dit behov. Kontakt gerne vores erfarne personale, og få en snak omkring mulighederne i forhold til netop din udfordring – hos os er ingen opgave for stor, og ingen for lille. Du kan også starte med at tage et kig på vores andre special container løsninger lige her.

Din kontakt person:

Dennis Syska Olsen

Dennis Syska Olsen

Key Account Manager

dso@dc-supply.dk

T:  +45 96 32 64 67
M: +45 40 80 98 74

Andre containere til produktion fra DC-Supply A/S:

Vådrumscontainer

Vådrumscontainer

DC-Supply A/S specialbygger 20 fods vådrumscontainere til alle typer opgaver.

Mobil slagteri container

Mobil slagteri container

Mobilt slagteri baseret på to 40 fods containere – indeholdende lille, fuldt funktionelt slagteri. Levering over hele verden.

Vil du vide mere?

Kontakt os - vi er klar til at hjælpe dig.

Vores erfarne personale står til enhver tid klar til at vejlede og rådgive dig - kontakt os gerne allerede i dag, hvis du vil vide mere.

6 + 15 =

Felter markeret med * er obligatoriske.