Vælg en side
Du er her: Forside 5 Event 5 Nyt info center i containere på Hanstholm Havn

Nyt info center i containere på Hanstholm Havn

Den 6. December 2018 slog Hanstholm Havn og Per Aarsleff A/S dørene op til det nye info center, der skal fungere som dynamisk formidlingsenhed, så besøgende kan følge med i det store havne udvidelses projekt.

Info center Hanstholm Havn
Info center Hanstholm Havn
Busgarage i containere

Info centeret består af 4 stk. 20 fods isolerede containere. Standard container dørene i gavlen er fjernet, og i stedet er der monteret et stort glasparti, så man har udsigt over Hanstholm Havn. Hver container er udstyret med to døre, der har elektroniske låse. Dørene låser selv op og i – skulle man opholde sig i containeren, når den låser, er der indbygget sikkerhed, så man kan komme ud, selvom containeren er låst. Udvendigt forbinder ramper og repos alle fire containere, således man går ind via container 1 og kommer ud af container 4. For at sikre både lang levetid, men også en skridsikker overflade, er ramper og repos lavet i brun-imprægnerede brædder med riller.

Indvendig er containerne beklædt med rå krydsfiner vægge – der er lavet el i alle containere, og monteret LED spots på skinner i loftet. Alt lys er koblet til PIR sensorer, så der kun er lys når der er besøgende. I hver container er der endvidere indbygget fladskærm i endevæggen. I container 1 er etableret teknikskab, hvor netværk er samlet, og der er opsat en 4G router, så containerne har internet.

Hanstholm Havn har selv stået for at få installeret medieafspiller, samt beslag og rammer til plancher, der er udstillet i containerne. Desuden har havnen forestået montering af udendørsbelysning samt overvågningssystem, begge dele forberedt fra DC-Supply, der også har leveret foundations og twist-locks til fastgørelse af containerne på jorden.

Info centeret er forløberen for et større, fremtidigt projekt med titlen “Showroom for fiskeriet”, som er i støbeskeen.

Ring eller skriv til os, hvis du har spørgsmål eller brug for rådgivning. Vi er klar til at hjælpe dig.

Har du spørgsmål?

Din kontakt person

Dennis Syska Olsen

Dennis Syska Olsen

Key Account Manager
dso@dc-supply.dk

T:  +45 96 32 64 67
M: +45 40 80 98 74

Share This