www.dc-supply.gl

DC-Supply A/S
Danish Container Supply
Bestil containerBestil container

Kontakt osKontakt os

www.dc-supply.gl
Du er her: Forside 5 Event 5 Nyt info center i containere på Hanstholm Havn

Nyt info center i containere på Hanstholm Havn.

Den 6. December 2018 slog Hanstholm Havn og Per Aarsleff A/S dørene op til det nye info center, der skal fungere som dynamisk formidlingsenhed, så besøgende kan følge med i det store havne udvidelses projekt.

Vi er klar til at hjælpe - ring til vores salgsteam:
+45 70231380
Info center Hanstholm Havn
Info center Hanstholm Havn
Info center Hanstholm Havn

Formidling til borgerne i nærmiljøet med specialbyggede info containere

Info centeret består af 4 stk. 20 fods isolerede containere. Standard container dørene i gavlen er fjernet, og i stedet er der monteret et stort glasparti, så man har udsigt over Hanstholm Havn. Hver container er udstyret med to døre, der har elektroniske låse. Dørene låser selv op og i – skulle man opholde sig i containeren, når den låser, er der indbygget sikkerhed, så man kan komme ud, selvom containeren er låst. Udvendigt forbinder ramper og repos alle fire containere, således man går ind via container 1 og kommer ud af container 4. For at sikre både lang levetid, men også en skridsikker overflade, er ramper og repos lavet i brun-imprægnerede brædder med riller.

Indvendig er containerne beklædt med rå krydsfiner vægge – der er lavet el i alle containere, og monteret LED spots på skinner i loftet. Alt lys er koblet til PIR sensorer, så der kun er lys når der er besøgende. I hver container er der endvidere indbygget fladskærm i endevæggen. I container 1 er etableret teknikskab, hvor netværk er samlet, og der er opsat en 4G router, så containerne har internet.

Hanstholm Havn har selv stået for at få installeret medieafspiller, samt beslag og rammer til plancher, der er udstillet i containerne. Desuden har havnen forestået montering af udendørsbelysning samt overvågningssystem, begge dele forberedt fra DC-Supply A/S – Danish Container Supply, der også har leveret foundations og twist-locks til fastgørelse af containerne på jorden.

Info centeret er forløberen for et større, fremtidigt projekt med titlen “Showroom for fiskeriet”, som er i støbeskeen.

Din kontakt person:

Dennis Syska Olsen

Dennis Syska Olsen

Key Account Manager

dso@dc-supply.dk

T:  +45 96 32 64 67
M: +45 40 80 98 74

Andre event containere fra DC-Supply A/S:

Showroom container til udlejning

Showroom container til udlejning

Lej en showroom container hos DC-Supply A/S! Vi tilbyder denne flotte showroom container med LED lys til udlejning. Ring for info +45 70231380.

40 fods showroom container til Wexøe

40 fods showroom container til Wexøe

DC-Supply A/S har leveret en special bygget 40 fods showroom container til Wexøe, som bl.a. skal bruge løsningen i forbindelse med messer og udstillinger hvor besøgende kan få inspiration til de nyeste installationsløsninger.

Vil du vide mere?

Kontakt os - vi er klar til at hjælpe dig.

Vores erfarne personale står til enhver tid klar til at vejlede og rådgive dig - kontakt os gerne allerede i dag, hvis du vil vide mere.

5 + 1 =

Felter markeret med * er obligatoriske.