www.dc-supply.gl

DC-Supply A/S
Danish Container Supply
Bestil containerBestil container

Kontakt osKontakt os

www.dc-supply.gl
Du er her: Forside 5 Offshore 5 Teknik container med CSC-godkendelse

Teknikcontainer med CSC-godkendelse.

Da Rolls-Royce Marine havde brug for særlige faciliteter, der kunne fungere som styrerum til et kabelspil til et af A.P. Møller Mærsks skibe, var der brug for en specialcontainer løsning.
Vi er klar til at hjælpe - ring til vores salgsteam:
+45 70231380

Specialbygget CSC-godkendt teknikcontainer til offshore brug

En Rolls-Royce bliver en container nok aldrig. Men ikke desto mindre fik DC-Supply A/S – Danish Container Supply en opgave fra Rolls-Royce Marine A/S i Aalborg, som er en del af Rolls-Royce koncernen. Opgaven gik i al sin enkelhed ud på at ombygge en container, så den kunne fungere som styrerum for et kabelspil på et af A. P. Møller Mærsks skibe.

Teknikcontaineren skulle kunne klargøres på land og fragtes med skib, samtidig med at den kunne fungere som styrerum på de skibe, der ikke havde de nødvendige faciliteter i forvejen.

DC-Supply A/S leverede en specialbygget 20 fods ISO container med CSC-godkendelse. Containeren blev monteret med indbyggede motorer og opbygget som maskinrum og teknikenhed til skibe. Rolls-Royce Marine fik en enkel løsning, som de let kunne flytte og som var godkendt til international skibstransport.

Containeren leveres med enten træ- eller stålgulv og CSC-godkendt til skibsfragt.

Din kontakt person:

Jesper Ludvigsen

Jesper Ludvigsen

Key Account Manager

jlu@dc-supply.dk

T:  +45 96 32 64 86
M: +45 40 80 98 82

Andre offshore containere fra DC-Supply A/S:

Transportabelt fiskeanlæg i containere

Transportabelt fiskeanlæg i containere

DC-Supply A/S leverede på kun 3 uger to 20 fods og en 10 fods sammenbyggede containere, inkl. installationsarbejde, opbygget som sorteringsanlæg for fiskerifartøj.

Offshore velfærds- og opholdsrum

Offshore velfærds- og opholdsrum

Til Mærsks boreplatform og kabelnedlægnings- og supply skibe, har DC-Supply A/S konstrueret og leveret mange beboelses-, service- og velfærdsmoduler. Alle baseret på 20 fods ISO containere beregnet specielt til søtransport.

Vil du vide mere?

Kontakt os - vi er klar til at hjælpe dig.

Vores erfarne personale står til enhver tid klar til at vejlede og rådgive dig - kontakt os gerne allerede i dag, hvis du vil vide mere.

13 + 3 =

Felter markeret med * er obligatoriske.