www.dc-supply.gl

DC-Supply A/S
Danish Container Supply
Bestil containerBestil container

Kontakt osKontakt os

www.dc-supply.gl
Du er her: Forside 5 Ophold 5 Omklædningsrum i containere

Omklædningsrum i containere.

Kundens udfordring var manglende mandskabsfaciliteter, lager og laboratorium. Hvad skulle de gøre?

Vi er klar til at hjælpe - ring til vores salgsteam:
+45 70231380

Hurtig levering af containere med omklædningsrum

Det skulle være en simpel og praktisk løsning, der let og hurtigt kunne opstilles, men som også passede ind i deres omgivelser. Løsningen skulle tilmed både være relativt simpel og til at betale.

DC-Supply A/S – Danish Container Supply leveret 4 stk. 20 fods High Cube containere som omklædnings rum. Containerne var robuste og fremstillet til at kunne holde til mange års brug, og er lette at håndtere og opsætte og flyttes efter behov. Vi har hurtig leveringstid på 6 uger fra ordre tidspunkt. Er bestandig til svært vejrforhold, containeren er malet i høj klassificering, efterfølgende er de beklædt med Hardie planker.

Bygningen indeholder: Bad, omklædning, køkken, laboratorium og lagerum. Bygningen er leveret med, el varme, vaskemaskiner, tørretumbler, inventar.

Andre opholdscontainere fra DC-Supply A/S:

Venterum med fokus på bæredygtighed

Venterum med fokus på bæredygtighed

Specialbygget containerløsning til venterum, leveret i Grønland. Løsningen er skabt med højt fokus på bæredygtighed, genanvendelse af materialer og grøn energi.

Vil du vide mere?

Kontakt os - vi er klar til at hjælpe dig.

Vores erfarne personale står til enhver tid klar til at vejlede og rådgive dig - kontakt os gerne allerede i dag, hvis du vil vide mere.

7 + 6 =

Felter markeret med * er obligatoriske.