www.dc-supply.gl

DC-Supply A/S
Danish Container Supply
Bestil containerBestil container

Kontakt osKontakt os

www.dc-supply.gl
Du er her: Forside 5 Ophold & overnatning 5 Kantine containere 5 Køkken- og kantine containere

Køkken- og kantine containere.

Hos DC-Supply A/S – Danish Container Supply fremstiller vi specialbyggede containere til køkken og midlertidig kantine.

Vi er klar til at hjælpe - ring til vores salgsteam:
+45 70231380

Specialbyggede containere til alle størrelser køkken og kantine

Når større og mindre virksomheder har udfordringer eller skal renovere deres nuværende faciliteter, kan DC-Supply A/S lease eller sælge kantine og køkken faciliteter. Som hurtigt og uden besvær kan opstilles ved siden af nuværende køkken eller bygning, og det eneste, der skal til før det kan tages i brug, er tilslutning af strøm og afløb – og så fungerer det 100 % og lige så godt som et almindeligt storkøkken.

Et specialbygget køkken og kantine løsning kommer i flere moduler og kan bygget sammen som et stort rum, men potentiale for at bespise op til 400 personer på en gang, hvilket er dobbelt så mange som andre mobilekøkkener.  Kantinen størrelse kan leveres efter behov, men muligheden for at serieforbinde containerne, kan størrelsen udvides eller minimeres efter dit behov.

Et mobilkøkken fra DC-Supply A/S egner sig til f.eks. kantiner, storkøkkener, cateringvirksomheder, renoveringsprojekter, events, byggepladser og lignende. Derfor er et mobilkøkken fra DC-Supply A/S et yderst godt alternativ til dig, der står overfor en ombygningssituation. Én af grunden til, at et mobilkøkken fra DC-Supply A/S er et rigtig godt valg, er, at andre tilsvarende løsninger på markedet som regel er utrolig dyre og ret besværlige at sætte op sammenlignet med en løsning fra DC-Supply A/S.

Andre kantine containere fra DC-Supply A/S:

Vil du vide mere?

Kontakt os - vi er klar til at hjælpe dig.

Vores erfarne personale står til enhver tid klar til at vejlede og rådgive dig - kontakt os gerne allerede i dag, hvis du vil vide mere.

9 + 3 =

Felter markeret med * er obligatoriske.