Vælg en side
Du er her: Forside 5 Ophold & overnatning 5 Kantine containere 5 Køkken- og kantine containere

Køkken- og kantine containere

Hos DC-Supply fremstiller vi specialbygget container til køkken og midlertidig kantine.

Når større og mindre virksomheder har udfordringer eller skal renovere deres nuværende faciliteter, kan DC-Supply lease eller sælge kantine og køkken faciliteter. Som hurtigt og uden besvær kan opstilles ved siden af nuværende køkken eller bygning, og det eneste, der skal til før det kan tages i brug, er tilslutning af strøm og afløb – og så fungerer det 100 % og lige så godt som et almindeligt storkøkken.

Et specialbygget køkken og kantine løsning kommer i flere moduler og kan bygget sammen som et stort rum, men potentiale for at bespise op til 400 personer på en gang, hvilket er dobbelt så mange som andre mobilekøkkener.  Kantinen størrelse kan leveres efter behov, men muligheden for at serieforbinde containerne, kan størrelsen udvides eller minimeres efter dit behov.

Et mobilkøkken fra DC-Supply egner sig til f.eks. kantiner, storkøkkener, cateringvirksomheder, renoveringsprojekter, events, byggepladser og lignende. Derfor er et mobilkøkken fra DC-Supply et yderst godt alternativ til dig, der står overfor en ombygningssituation. Én af grunden til, at et mobilkøkken fra DC-Supply er et rigtig godt valg, er, at andre tilsvarende løsninger på markedet som regel er utrolig dyre og ret besværlige at sætte op sammenlignet med en løsning fra DC-Supply.

Ring eller skriv til os, hvis du har spørgsmål eller brug for rådgivning. Vi er klar til at hjælpe dig.

Har du spørgsmål?

Kontakt vores salgs team

DC-Supply A/S

Ring eller skriv!

+45 70 23 13 80
info@dc-supply.dk

Share This