www.dc-supply.gl

DC-Supply A/S
Danish Container Supply
Bestil containerBestil container

Kontakt osKontakt os

www.dc-supply.gl
Du er her: Forside 5 Tomme containere 5 Øvrige

Øvrige containere.

Hos DC-Supply A/S – Danish Container Supply finder du et bredt og varieret udvalg af øvrige containere, der kan anvendes til mange typer opgaver og i mange forskellige situationer. 

Skal du fragte eller opbevare temperaturfølsomme varer, kan du købe eller leje en kølecontainer – eksempelvis i form af en model med solcelle, der er selvkørende og uafhængig af eksterne energiforsyninger og anden tilkobling. Mangler du opbevaringsfaciliteter, uanset om det er for en længere eller kortere periode, kan enten en dobbeltdørs container, sidedørs container eller isoleret container være en omkostningseffektiv løsningsmulighed. Blandt vores øvrige containere finder du også miljøcontainere og containere med logo.

Vi er klar til at hjælpe - ring til vores salgsteam:
+45 70231380

Øvrige containere fra DC-Supply A/S:

Specialbygget sidedørs miljøcontainer

Specialbygget sidedørs miljøcontainer

Specialbygget 20 fods High Cube miljøcontainer med sidedørs åbning – en løsning, der er forsynet med en række unikke funktioner, som sikrer effektiv håndtering af potientelt miljøfarlige spild og lækager.

Miljøcontainer 20 fods

Miljøcontainer 20 fods

Med en 20 fods miljøcontainer fra DC-Supply A/S sikrer du forsvarlig opbevaring af potentielt skadelige væsker og materiale, f.eks. på byggepladsen.

Sidedørscontainer 20 fods

Sidedørscontainer 20 fods

20 fods sidedørscontainere har, udover de sædvanlige containerdøre i gavlen, også containerdøre i den ene langside.

Miljøcontainer 8 fods

Miljøcontainer 8 fods

En 8 fods miljøcontainer er specialbygget til opbevaring af miljøskadeligt affald, såsom kemikalier, maling, spildolie og lign.

Dobbeltdørscontainer 20 fods

Dobbeltdørscontainer 20 fods

Standard ISO 20 fods dobbeltdørscontainer med CSC-godkendelse er robust i udførelse og fremstillet til at modstå mange års flittig brug.

Køb og leje af øvrige containere

Uanset din situation hjælper vi dig gerne med at finde en løsning blandt vores øvrige containere. Hos DC-Supply A/S har vi mange års ekspertise i at imødekomme og løse vores kunders udfordringer, uanset hvor stort eller lille dit projekt måtte være – eller om det skal bruges i Afrika eller Grønland. Tag kontakt til vores erfarne personale, og lad os i fællesskab finde den bedste løsning for dig.

Vil du vide mere?

Kontakt os - vi er klar til at hjælpe dig.

Vores erfarne personale står til enhver tid klar til at vejlede og rådgive dig - kontakt os gerne allerede i dag, hvis du vil vide mere.

2 + 8 =

Felter markeret med * er obligatoriske.