Vælg en side
Du er her: Forside 5 Tomme containere 5 Øvrige

Øvrige containere

Hos DC-Supply finder du et bredt og varieret udvalg af øvrige containere, der kan anvendes til mange typer opgaver og i mange forskellige situationer. Skal du fragte eller opbevare temperaturfølsomme varer, kan du købe eller leje en kølecontainer – eksempelvis i form af en model med solcelle, der er selvkørende og uafhængig af eksterne energiforsyninger og anden tilkobling. Mangler du opbevaringsfaciliteter, uanset om det er for en længere eller kortere periode, kan enten en dobbeltdørs container, sidedørs container eller isoleret container være en omkostningseffektiv løsningsmulighed. Blandt vores øvrige containere finder du også miljøcontainere og containere med logo.
Sidedørscontainer 20 fods

Sidedørscontainer 20 fods

20 fods sidedørscontainere har, udover de sædvanlige containerdøre i gavlen, også containerdøre i den ene langside.

Miljøcontainer 8 fods

Miljøcontainer 8 fods

8 fods miljøcontainer er specialbygget til opbevaring af miljøskadeligt affald, såsom kemikalier, maling, spildolie og lign.

Dobbeltdørscontainer 20 fods

Dobbeltdørscontainer 20 fods

Standard ISO 20 fods dobbeltdørscontainer med CSC-godkendelse er robust i udførelse og fremstillet til at modstå mange års flittig brug.

Køb og leje af øvrige containere

Uanset din situation hjælper vi dig gerne med at finde en løsning blandt vores øvrige containere. Hos DC-Supply har vi mange års ekspertise i at imødekomme og løse vores kunders udfordringer, uanset hvor stort eller lille dit projekt måtte være. Tag kontakt til vores erfarne personale, og lad os i fællesskab finde den bedste løsning for dig.

Vil du vide mere?

Kontakt os

Vores erfarne personale står til enhver tid klar til at vejlede og rådgive dig - kontakt os gerne allerede i dag, hvis du vil vide mere.

Share This