www.dc-supply.gl

DC-Supply A/S
Danish Container Supply
Bestil containerBestil container

Kontakt osKontakt os

www.dc-supply.gl
Du er her: Forside 5 Event 5 Udspringstårn til Halsskov Færgehavn

Udspringstårn til Halsskov Færgehavn.

DC-Supply A/S – Danish Container Supply leverev 11 meter højt udspringstårn med tilhørende omklædning og toilet til Halsskov Færgehavn, der netop har indviet første etape af det nye vandsportscenter, som havnen ifølge Slagelse Kommune i fremtiden skal danne rammerne omkring.

Læs mere om planerne for Vandsportscentret her

Målet er, at udspringstårnet med tiden skal bygges helt op i 27 meters højde – hvornår der eventuelt sættes gang i næste etape af byggeriet, lægger dog endnu ikke fast.

Vi er klar til at hjælpe - ring til vores salgsteam:
+45 70231380

Specialbygget containerløsning til udspringstårn og omklædningsfaciliteter

Halsskov Færgehavn har netop indviet første etape af det nye vandsportscenter, som havnen ifølge Slagelse Kommune i fremtiden skal danne rammerne omkring. I den forbindelse har DC-Supply A/S – i tæt samarbejde med den rådgivende arkitekt – konstrueret et 11 meter højt udspringstårn bestående af 3 stk. stablede 40 fods high cube containere. Udspring kan foretages fra 2. og 3. container, hvor der i øverste container springes fra en højde på ca. 9 meter.

En opgave der umiddelbart kan synes nem, er kompliceret af, at containerne forskydes, og dermed måtte der specialfremstilles en kraftig stålkonstruktion, som sammen med et stærkt fundament bærer hele opstillingen. Udvendigt har containerne fået monteret belysning.

Sammen med udspringstårnet har DC-Supply A/S også leveret omklædningsrum samt toiletbygning udført i 2 stk. 20 fods containere. Udvendigt er containerne beklædt med Thermowood, således containernes ydre kun kan ses fra gavlene. I denne beklædning er der indarbejdet belysning, som forbinder opstillingen med udspringstårnet. Der er desuden monteret rustfrit bord til brug for dykkerne i området samt udendørs brus. Begge containere er monteret med ovenlys vinduer.

Erfaren leverandør af containerløsninger til sport og events

Hos DC-Supply A/S møder du mange års erfaring og ekspertise indenfor specialbyggede containere til sport, udstillinger og events. Vi har således gennem årene leveret løsninger til både Dansk Sejlunion, AaB Sport, Aalborg Karneval, DGI og mange flere. Kontakt gerne vores erfarne salgsteam for en snak omkring de mange muligheder med specialbyggede containere og for en nærmere afklaring af netop dit projekt – vi glæder os til at høre mere!

Din kontakt person:

Jesper Ludvigsen

Jesper Ludvigsen

Key Account Manager

jlu@dc-supply.dk

T:  +45 96 32 64 86
M: +45 40 80 98 82

Andre event containere fra DC-Supply A/S:

Showroom container til udlejning

Showroom container til udlejning

Lej en showroom container hos DC-Supply A/S! Vi tilbyder denne flotte showroom container med LED lys til udlejning. Ring for info +45 70231380.

40 fods showroom container til Wexøe

40 fods showroom container til Wexøe

DC-Supply A/S har leveret en special bygget 40 fods showroom container til Wexøe, som bl.a. skal bruge løsningen i forbindelse med messer og udstillinger hvor besøgende kan få inspiration til de nyeste installationsløsninger.

Vil du vide mere?

Kontakt os - vi er klar til at hjælpe dig.

Vores erfarne personale står til enhver tid klar til at vejlede og rådgive dig - kontakt os gerne allerede i dag, hvis du vil vide mere.

5 + 15 =

Felter markeret med * er obligatoriske.