Vælg en side

Udspringstårn til Halsskov Færgehavn

– med tilhørende omklædning og toilet.

Halsskov Færgehavn har netop indviet første etape af det nye vandsportscenter, som havnen ifølge Slagelse Kommune i fremtiden skal danne rammerne omkring.

I den forbindelse har DC-Supply – i tæt samarbejde med den rådgivende arkitekt – konstrueret et 9 meter højt udspringstårn bestående af 3 stk. stablede 40 fods high cube containere. Udspring kan foretages fra 2. og 3. container, hvor der i øverste container springes fra en højde på ca. 11 meter.

En opgave der umiddelbart kan synes nem, er kompliceret af at containerne forskydes, og dermed måtte der specialfremstilles en kraftig stålkonstruktion, som sammen med et stærkt fundament bærer hele opstillingen. Udvendigt har containerne fået monteret belysning.

Målet er, at udspringstårnet med tiden skal bygges helt op i 27 meters højde – hvornår der eventuelt sættes gang i næste etape af byggeriet, lægger dog endnu ikke fast.

Sammen med udspringstårnet har DC-Supply også leveret omklædningsrum samt toiletbygning udført i 2 stk. 20 fods containere. Udvendigt er containerne beklædt med Thermowood, således containernes ydre kun kan ses fra gavlene. I denne beklædning er der indarbejdet belysning, som forbinder opstillingen med udspringstårnet. Der er desuden monteret rustfrit bord til brug for dykkerne i området samt udendørs brus. Begge containere er monteret med ovenlys vinduer.

Ring eller skriv til os, hvis du har spørgsmål eller brug for rådgivning. Vi er klar til at hjælpe dig.

Har du spørgsmål?

Din kontakt person

Christian Tvorup Træholt

Key Account Manager
ct@dc-supply.dk

T:  +45 96 32 64 79
M: +45 40 80 98 81

Share This