www.dc-supply.gl

DC-Supply A/S
Danish Container Supply
Bestil containerBestil container

Kontakt osKontakt os

www.dc-supply.gl
Du er her: Forside 5 Containere med beklædning 5 Vejerbod og teknikrum i specialindrettede moduler

Vejerbod og teknikrum i special moduler.

Til Rudbjerggaard Fredsholm Godser har DC-Supply A/S – Danish Container Supply leveret en specialindrettet modulbaseret løsning i form af en vejerbod med tilhørende teknikrum.

Løsningen er etableret i forbindelse med det nyanlagte Saunsøgård Kornlager – et topmoderne anlæg, der medvirker til at nedbringe ekspeditionstiden for landmænd og vognmænd. Begge moduler er udført med grønlakeret ramme (efter kundens ønske), og er udvendig beklædt med sibirisk lærketræ for at matche de nye kornlager bygninger.

Vi er klar til at hjælpe - ring til vores salgsteam:
+45 70231380
Vejerbod og teknikrum i specialindrettede moduler
Vejerbod og teknikrum i specialindrettede moduler
Vejerbod og teknikrum i specialindrettede moduler
Vejerbod og teknikrum i specialindrettede moduler

Container moduler i kundetilpasset løsning

Vejerboden – det store modul – har PVC vinduer på alle sider og er indrettet med toilet og bad samt kontor med tekøkken. Der er tillige separat toilet med ekstern adgang til chauffører. Vægge og gulv er isoleret med 150 mm mineraluld, mens loftet er isoleret med 200 mm. Indvendig er væggene udført i hvide stålpaneler, og gulvet er i gråt, rengøringsvenligt vinyl.

Vejerboden har el-tilslutning i form af 32A CEE stik, og er udstyret med LED belysning. Opvarmning foregår med elradiator. Køkken og badefaciliteter forsynes af ¾” vandtilslutning, der har 110 mm afløb. Container modulet er leveret med en 30 liters el-vandvarmer, to håndvaske med blandingsbatteri, to porcelæns toiletter samt en håndbruser med blandingsbatteri.

Teknikrummet – det lille modul – er isoleret med 100 mm mineraluld. Kunden har selv forestået indretning af modulet, der rummer teknikken til vægten, som styres fra vejerboden.

Din kontakt person:

Dennis Syska Olsen

Dennis Syska Olsen

Key Account Manager

dso@dc-supply.dk

T:  +45 96 32 64 67
M: +45 40 80 98 74

Andre teknik containere fra DC-Supply A/S:

Mobil slagteri container

Mobil slagteri container

Mobilt slagteri baseret på to 40 fods containere – indeholdende lille, fuldt funktionelt slagteri. Levering over hele verden.

Vil du vide mere?

Kontakt os - vi er klar til at hjælpe dig.

Vores erfarne personale står til enhver tid klar til at vejlede og rådgive dig - kontakt os gerne allerede i dag, hvis du vil vide mere.

1 + 6 =

Felter markeret med * er obligatoriske.