www.dc-supply.gl

DC-Supply A/S
Danish Container Supply
Bestil containerBestil container

Kontakt osKontakt os

www.dc-supply.gl
Du er her: Forside 5 Containere med beklædning 5 Velkomstområdet på Aalborg Havn

Velkomstområdet på Aalborg Havn.

Når krydstogtskibe ankommer til Aalborg venter der dem et unikt syn.

Vi er klar til at hjælpe - ring til vores salgsteam:
+45 70231380

Velkomstområde for fulde sejl

Aalborg er ét af de få steder på deres tur, hvor passagerer fra krydstogtskibene kan gå direkte fra borde og midt ud i byens centrum. Ved ankomst har de mange rejsende typisk været undervejs i flere dage eller uger. For at byde turisterne velkommen og give dem et godt førstehåndsindtryk af Aalborg, var der brug for et decideret velkomstområde.

I samarbejde med DC-Supply A/S – Danish Container Supply blev der produceret et nyt velkomstområde, som bestod af fire containere beklædt med træ, 200 meter hegn og overdækning i form af et sejl. Containerne anvendes til souvenir shop og til information om byen.

Designet af containerkonstruktionen er udført i enkelt og stilrent design. Træbeklædningen udstråler varme og passer naturligt ind i de smukke omgivelser på havnen i Aalborg. Containerne er mobile og sættes op og taget ned fra sæson til sæson.

Din kontakt person:

Jan Bager

Jan Bager

Salgschef

jab@dc-supply.dk

T:  +45 96 32 64 04
M: +45 40 80 98 15

Andre event containere fra DC-Supply A/S:

Showroom container til udlejning

Showroom container til udlejning

Lej en showroom container hos DC-Supply A/S! Vi tilbyder denne flotte showroom container med LED lys til udlejning. Ring for info +45 70231380.

40 fods showroom container til Wexøe

40 fods showroom container til Wexøe

DC-Supply A/S har leveret en special bygget 40 fods showroom container til Wexøe, som bl.a. skal bruge løsningen i forbindelse med messer og udstillinger hvor besøgende kan få inspiration til de nyeste installationsløsninger.

Vil du vide mere?

Kontakt os - vi er klar til at hjælpe dig.

Vores erfarne personale står til enhver tid klar til at vejlede og rådgive dig - kontakt os gerne allerede i dag, hvis du vil vide mere.

1 + 12 =

Felter markeret med * er obligatoriske.