www.dc-supply.gl

DC-Supply A/S
Danish Container Supply
Bestil containerBestil container

Kontakt osKontakt os

www.dc-supply.gl
Du er her: Forside 5 Service 5 20 fods tørrecontainer

20 fods tørrecontainer.

Når virksomhedens ansatte er afsted på opgave, skal der være faciliteter til tørring af arbejdstøj, dragter eller uniformer.

Vi er klar til at hjælpe - ring til vores salgsteam:
+45 70231380

Specialbygget, CSC-godkendt mobil tørrecontainer

Når en virksomheds ansatte er afsted på job, skal der være faciliteter til tørring af dragter, uniformer og arbejdstøj. Der kan derfor være brug for en løsning, hvor fugt- og varmeniveauet kan reguleres af de ansatte selv, og hvor eventuelle krav til ventilation, inventar og til ophængning af uniformer og arbejdstøj er opfyldt – så tøj og uniformer kunne tørres på en effektiv og forsvarlig måde.

DC-Supply A/S – Danish Container Supply leverer 20 fods ISO containere med CSC-godkendelse i robust udførelse, fremstillet til at modstå mange års brug. Containerne kan specialindrettes efter ønske og  udstyres med fugt- og varmestyring til tørring af tøj. Der kan installeres en effektiv affugter med kraftig blæser til cirkulation af luften samt en hygrostat til styring af affugtningsprocessen. Containerne kan leveres med vinyl- eller trægulv.

Andre service containere fra DC-Supply A/S:

Vil du vide mere?

Kontakt os - vi er klar til at hjælpe dig.

Vores erfarne personale står til enhver tid klar til at vejlede og rådgive dig - kontakt os gerne allerede i dag, hvis du vil vide mere.

10 + 12 =

Felter markeret med * er obligatoriske.