www.dc-supply.gl

DC-Supply A/S
Danish Container Supply
Bestil containerBestil container

Kontakt osKontakt os

www.dc-supply.gl
Du er her: Forside 5 Containerbutik 5 Velkomstområde Sikuki Nuuk Havn

Velkomst område Sikuki Nuuk Havn.

DC-Supply A/S – Danish Container Supply leverer endnu et velkomstområde til krydstogt skibe, denne gang på havnen i Nuuk, Grønland.

Vi er klar til at hjælpe - ring til vores salgsteam:
+45 70231380

Nøglefærdig specialcontainer løsning

DC-Supply A/S har på kun otte uger produceret en nøglefærdig løsning til det nye velkomstområde for krydstogtskibe på havnen i Nuuk, Grønland.

Den specialbyggede container løsning består af ni 20 fods containere og indeholder både opholdsrum, toiletter (inklusive handicap toiletter), teknik container, og en flot terrasse med udsigt over havnen.

Optimeret til grønlandske forhold

I Grønland er man udfordret af den manglende kloakering, og derfor skal der tænkes i alternative baner. Teknik containeren er derfor strategisk placeret i sammenhæng med toilet containeren, hvorfra der er gennemføring af spildevands rør. Teknik containeren indeholder desuden løsningens spildevandstank.

Det nye velkomstområde og besøgscenter er i alt på 135 kvadratmeter, og bliver det første, krydstogt turisterne møder, når de forlader skibet. I 2018 forventer man op mod 18.000 krydstogt gæster i Sikuki Nuuk havn.

Se også velkomstområdet på Aalborg Havn

Din kontakt person:

Jan Bager

Jan Bager

Salgschef

jab@dc-supply.dk

T:  +45 96 32 64 04
M: +45 40 80 98 15

Andre containere til Grønland fra DC-Supply A/S:

Venterum med fokus på bæredygtighed

Venterum med fokus på bæredygtighed

Specialbygget containerløsning til venterum, leveret i Grønland. Løsningen er skabt med højt fokus på bæredygtighed, genanvendelse af materialer og grøn energi.

Vil du vide mere?

Kontakt os - vi er klar til at hjælpe dig.

Vores erfarne personale står til enhver tid klar til at vejlede og rådgive dig - kontakt os gerne allerede i dag, hvis du vil vide mere.

15 + 1 =

Felter markeret med * er obligatoriske.