www.dc-supply.gl

DC-Supply A/S
Danish Container Supply
Bestil containerBestil container

Kontakt osKontakt os

www.dc-supply.gl
Du er her: Forside 5 Bar containere 5 Bar container til Aalborg Karneval

Bar container til Aalborg Karneval.

Til Aalborg Karneval har DC-Supply A/S – Danish Container Supply i 2018 leveret 4 bar containere baseret på 20 fods ISO containere.

Vi er klar til at hjælpe - ring til vores salgsteam:
+45 70231380
Barcontainere til Aalborg Karneval
Barcontainere til Aalborg Karneval

Mange meter bardisk i specialbyggede containere

De specialbyggede containere giver Aalborg Karneval mange meter bar til udskænkning af kolde drikke. Containerne kan åbnes fuldt til begge sider, hvilket giver mulighed for servering i to der på samme tid. Dertil kommer, at containerne er nemme at håndtere selv for blot én mand, når baren skal åbnes og lukkes.

Bar containerne har mulighed for tilslutning til el, således man kan have køleskabe osv. direkte i den enkelte container. Der er desuden monteret lys i loftet, ligesom containerne leveres med fornødne brandbekæmpelses materialer.

Med de fire nye bar containere I form af en special løsning fra DC-Supply A/S er Aalborg Karneval godt klædt på til at servicere tusindvis af festglade karnevals deltagere mange år frem i tiden. Kontakt os gerne hvis du vil vide mere eller er interesseret i en lignende løsning – hos DC-Supply har vi bred erfaring både med design og produktion af special løsninger til begivenheder og events.

Andre bar containere fra DC-Supply A/S:

Vil du vide mere?

Kontakt os - vi er klar til at hjælpe dig.

Vores erfarne personale står til enhver tid klar til at vejlede og rådgive dig - kontakt os gerne allerede i dag, hvis du vil vide mere.

2 + 3 =

Felter markeret med * er obligatoriske.