www.dc-supply.gl

DC-Supply A/S
Danish Container Supply
Bestil containerBestil container

Kontakt osKontakt os

www.dc-supply.gl
Du er her: Forside 5 Bar containere 5 Bliv klar til årets festivaller med en hydraulik container

Mobil Hydraulik container.

Er du klar til årets festivaller og events? Køb eller lej en hydraulik container med nem betjening via el pult indbygget i containeren.

Vi er klar til at hjælpe - ring til vores salgsteam:
+45 70231380

Specialbygget container med hydraulisk sideåbning

Hos DC-Supply A/S – Danish Container Supply kan du købe eller leje en mobil containerløsning baseret på en standard 20 fods container – har du brug for større kapacitet kan den selvfølgelig også leveres i en 40 fods container udgave. Den hydrauliske container kan f.eks. anvendes som bar, salgscontainer, messestand, butik – mulighederne med denne container løsning er uendelige, og kan til enhver tid videreudvikles efter netop dine specifikke behov.

Containerens langside er todelt, og åbnes nemt ved hjælp af den hydrauliske styringsenhed, der betjenes via den indbyggede el pult. Med få ryk på knapperne åbnes top og bund af langsiden nemt, og containeren er klar til at modtage besøgende. God festival!

Din kontakt person:

Dennis Syska Olsen

Dennis Syska Olsen

Key Account Manager

dso@dc-supply.dk

T:  +45 96 32 64 67
M: +45 40 80 98 74

Andre bar containere fra DC-Supply A/S:

Lej en barcontainer

Lej en barcontainer

I egen produktion har DC-Supply produceret en ny barcontainer, du har mulighed for at leje til specielle lejligheder som f.eks. jubilæum, reception, messe, kundearrangement og lignende.

Vil du vide mere?

Kontakt os - vi er klar til at hjælpe dig.

Vores erfarne personale står til enhver tid klar til at vejlede og rådgive dig - kontakt os gerne allerede i dag, hvis du vil vide mere.

5 + 5 =

Felter markeret med * er obligatoriske.