www.dc-supply.gl

DC-Supply A/S
Danish Container Supply
Bestil containerBestil container

Kontakt osKontakt os

www.dc-supply.gl
Du er her: Forside 5 Bar containere 5 Specialbygget containerbar med tagterrasse

Specialbygget containerbar med tagterrasse.

Til servering ved sommerens arrangementer og koncerter har DC-Supply A/S – Danish Container Supply leveret en specialbygget bar med tagterrasse – baseret på en 20 fods container.

Vi er klar til at hjælpe - ring til vores salgsteam:
+45 70231380
Specialbygget containerbar med tagterrasse
Specialbygget containerbar med tagterrasse
Specialbygget containerbar med tagterrasse

Containerbar tilpasset omgivelserne

Til servering ved sommerens arrangementer og koncerter har DC-Supply A/S til en kunde leveret en specialbygget bar med tagterrasse.

Special container løsningen er baseret på en 20 fods container, der har fået monteret udvendig træbeklædning for at ramme det helt rigtige udtryk i forhold til omgivelserne. Baren har salgsluger med gasdæmpere, og åbner til tre sider, således der kan tilbydes mange meter serveringsområde. Dertil er desuden lavet komplet elinstallation med lys samt VVS installation inklusive føringsveje til fadølsanlæg.

På toppen af containerbaren er etableret tagterrasse, hvor barens gæster kan nyde drikkevarerne – og samtidig udsigten. Der er adgang til terrassen via en vindeltrappe i galvaniseret stål, monteret i den ene gavl. Ståltrappen syner let i miljøet, og komplementerer det rustikke udtryk i træbeklædningen.

Hos DC-Supply A/S har vi bred erfaring med design og produktion af specialbyggede containerbarer, og har leveret unikke løsninger til både store og små forlystelser og events som f.eks. Aalborg Karneval. Vi har fokus på det gode håndværk og nære samarbejde med kunden, og tager hånd om projektet fra start til slut. Går du med tanker om en special container løsning til en bar eller anden type af event-, udstillings- eller salgscontainer, hjælper vores erfarne personale dig kyndigt videre.

Din kontakt person:

Dennis Syska Olsen

Dennis Syska Olsen

Key Account Manager

dso@dc-supply.dk

T:  +45 96 32 64 67
M: +45 40 80 98 74

Andre bar containere fra DC-Supply A/S:

Lej en barcontainer

Lej en barcontainer

I egen produktion har DC-Supply produceret en ny barcontainer, du har mulighed for at leje til specielle lejligheder som f.eks. jubilæum, reception, messe, kundearrangement og lignende.

Vil du vide mere?

Kontakt os - vi er klar til at hjælpe dig.

Vores erfarne personale står til enhver tid klar til at vejlede og rådgive dig - kontakt os gerne allerede i dag, hvis du vil vide mere.

8 + 7 =

Felter markeret med * er obligatoriske.