Vælg en side
Du er her: Forside 5 Bar containere 5 Specialbygget containerbar med tagterrasse

Specialbygget containerbar med tagterrasse

Til servering ved sommerens arrangementer og koncerter har DC-Supply leveret en specialbygget bar med tagterrasse – baseret på en 20 fods container.

Specialbygget containerbar med tagterrasse
Specialbygget containerbar med tagterrasse
Specialbygget containerbar med tagterrasse

Til servering ved sommerens arrangementer og koncerter har DC-Supply til en kunde leveret en specialbygget bar med tagterrasse.

Special container løsningen er baseret på en 20 fods container, der har fået monteret udvendig træbeklædning for at ramme det helt rigtige udtryk i forhold til omgivelserne. Baren har salgsluger med gasdæmpere, og åbner til tre sider, således der kan tilbydes mange meter serveringsområde. Dertil er desuden lavet komplet elinstallation med lys samt VVS installation inklusive føringsveje til fadølsanlæg.

På toppen af containerbaren er etableret tagterrasse, hvor barens gæster kan nyde drikkevarerne – og samtidig udsigten. Der er adgang til terrassen via en vindeltrappe i galvaniseret stål, monteret i den ene gavl. Ståltrappen syner let i miljøet, og komplementerer det rustikke udtryk i træbeklædningen.

Hos DC-Supply har vi bred erfaring med design og produktion af specialbyggede containerbarer, og har leveret unikke løsninger til både store og små forlystelser og events. Vi har fokus på det gode håndværk og nære samarbejde med kunden, og tager hånd om projektet fra start til slut. Går du med tanker om en special container løsning til en bar eller anden type af event-, udstillings- eller salgscontainer, hjælper vores erfarne personale dig kyndigt videre.

Ring eller skriv til os, hvis du har spørgsmål eller brug for rådgivning. Vi er klar til at hjælpe dig.

Har du spørgsmål?

Din kontakt person

Christian Tvorup Træholt

Key Account Manager
ct@dc-supply.dk

T:  +45 96 32 64 79
M: +45 40 80 98 81

Share This