www.dc-supply.gl

DC-Supply A/S
Danish Container Supply
Bestil containerBestil container

Kontakt osKontakt os

www.dc-supply.gl

Container løsninger til Grønland.

Containerimik iluarsiissut pigaarput!

DC-Supply A/S – Danish Container Supply har gennem mange år specialiseret sig i levering af specialcontainer løsninger til Grønland.

Vi har stor ekspertise og indgående forståelse for forholdene i Grønland, og ved hvordan vi løser udfordringer omkring eksempelvis forsyning og kloakering.

Besøg også gerne vores grønlandske hjemmeside (på grønlandsk) www.dc-supply.gl eller ring til os på +45 70231380, hvis du vil vide mere.

Vi er klar til at hjælpe - ring til vores salgsteam:
+45 70231380

Special containere til Grønland fra DC-Supply A/S:

Venterum med fokus på genanvendelse

Venterum med fokus på genanvendelse

Specialbygget containerløsning til venterum, leveret i Grønland. Løsningen er skabt med højt fokus på grøn energi og genanvendelse af materialer.

Herberg i Nuuk

Herberg i Nuuk

Herberget i Nuuk er beregnet til personer uden fast bopæl, som kan indlogere sig på dagsbasis.

Mobil toiletcontainer

Mobil toiletcontainer

Permagreen havde brug for toiletfaciliteter til byggeprojekter i Grønland. Dette skulle være en praktisk, mobil løsning, som også var konstrueret til at modstå de grønlandske temperatur- og vejrforhold.

Container til generatoranlæg

Container til generatoranlæg

DC-Supply A/S leverede 8 stk. 20 fods specialbyggede containere, som var forberedte til montering af P.M. Energis generatoranlæg.

Teknik container 8 fod

Teknik container 8 fod

Masanti var udfordret i forhold til at få fundet en specialbygget løsning til deres kommunikationsudstyr. Enheden skulle på en sikker og forsvarlig måde kunne transporteres fra Danmark til Grønland og derudover skulle dimensioner og vægt holdes i en størrelsesorden, som gjorde det muligt at transportere den videre op på toppen af fjeldet.

Mobile mandskabsvogne designet i containere

Mobile mandskabsvogne designet i containere

Opgaven til DC-Supply A/S lød på at levere et mandskabsrum med selvforsynende toilet – men ikke nok med det, for man skulle også kunne holde varmen, selvom termometeret udenfor viste minus 45 grader Celsius!

Genhusningscenter

Genhusningscenter

DC-Supply A/S leverer genhusningscenter i specialbygget container løsning til Nuuk, Grønland.

Salg og leje af specialbyggede containere til Grønland

Af containerløsninger til Grønland har vi bygget projekter både inden for ophold og beboelse i form af mandskabsvogne og mere permanente lejlighedskomplekser samt et velkomstområde og informationscenter for krydstogtgæster, ligesom vi har leveret løsninger til industriel brug.

Udfordringerne, når man leverer container løsninger til Grønland, består især i manglende mulighed for tilslutning til forsyningsnettet hvad angår eksempelvis elektricitet og kloakering, men også vejrforhold og klima spiller en stor rolle. Hos DC-Supply A/S gør vores mangeårige erfaring på området – i form af både store og små projekter – at vi er i stand til at yde kompetent vejledning på ethvert container projekt, der har endestation i Grønland. Ofte sender vi tillige vores eget mandskab med til at forestå opstillings- og monterings processen på lokationen, og vi sikrer altid at permanente løsninger som eksempelvis herberget i Nuuk overholder grønlandske bygningsregler.

Tag gerne et kig på et udpluk af vores container løsninger til Grønland her på siden – finder du inspiration til dit eget projekt, eller er du interesseret i at høre nærmere om, hvad vi kan tilbyde i forhold til at imødekomme en specifik udfordring, er du altid velkommen til at kontakte vores erfarne salgsafdeling.

Spørgsmål og svar om container løsninger til Grønland

 • image/svg+xml image/svg+xml
  Kan en container indrettes til beboelse i Grønland?

  Ja, en container kan med fordel indrettes til beboelse også i Grønland. Hos DC-Supply A/S har vi leveret mange beboelsescontainere til Grønland, og vi har en indgående forståelse for og erfaring med forholdene i Grønland. Derfor ved vi også hvordan vi løser udfordringer omkring både forsyning og kloakering, ligesom vi er vel bekendte med de grønlandske bygningsregler. Har du planer om etablering af en beboelses løsning i Grønland, så kontakt os gerne for en snak omkring de mange muligheder med specialbyggede containere.

 • image/svg+xml image/svg+xml
  Hvordan transporteres en container til Grønland?

  En container kan transporteres til Grønland med enten skib eller fly. Hos DC-Supply A/S foregår al produktion af specialcontainer løsninger på vores eget værksted i Nørresundby tæt på Aalborg. Her er vi i umiddelbar nærhed af en af Danmarks største lufthavne, såvel som internationale havneanlæg, der forbinder os til hele verden, og giver let adgang til transport og distribution, når containere skal ud i verden – også til Grønland.

 • image/svg+xml image/svg+xml
  Kan en containerløsning til Grønland være selvforsynende?

  En containerløsning til Grønland kan godt være selvforsynende, ja. I Grønland er man ofte udfordret af, at det ikke er muligt at koble en containerløsning til eksisterende forsyning såsom elnet eller kloaksystemet. Derfor må der tænkes i alternative løsninger, og hos DC-Supply A/S har vi blandt andet leveret en container forsynet med el-pak­ke, der drives af solceller monteret på taget af containeren ligesom vi har bygget en selvforsynende toilet container og en beboelsesløsning med gas forbrændingstoilet.

 • image/svg+xml image/svg+xml
  Hvordan køber jeg en specialcontainer til levering i Grønland?

  Når du køber en specialbygget container, der skal leveres i Grønland, foregår det på samme måde, som når du ellers køber en specialcontainer. Hos DC-Supply A/S får du en komplet pakke – i både virksomhed og produkt. Vores interne udviklingsafdeling og egen produktion gør processen fra start til slut enkel og tryg for dig som kunde – med kvalitet og dialog i højsædet hele vejen igennem projektet. Du kan læse mere om hele processen hos DC-Supply A/S her, ligesom du altid er velkommen til at kontakte vores salgsteam.

Vil du vide mere?

Kontakt os - vi er klar til at hjælpe dig.

Vores erfarne personale står til enhver tid klar til at vejlede og rådgive dig - kontakt os gerne allerede i dag, hvis du vil vide mere.

13 + 14 =

Felter markeret med * er obligatoriske.