www.dc-supply.gl

DC-Supply A/S
Danish Container Supply
Bestil containerBestil container

Kontakt osKontakt os

www.dc-supply.gl
Du er her: Forside 5 Service 5 Beredskabscontainer

Beredskabscontainer.

Beredskabscenteret manglede kapacitet i forbindelse med løsningen af deres mange opgaver. Men hvordan skulle beredskabscontaineren se ud?

Vi er klar til at hjælpe - ring til vores salgsteam:
+45 70231380

Fleksibel beredskabscontainer til nødsituationer

Løsningen skulle være fleksibel, let og hurtig at transportere – og give mening økonomisk, og ikke mindst.

Ud fra eget ønske og konkrete behov kontaktede Beredskabscenteret DC-Supply A/S – Danish Container Supply med henblik på at få en specialcontainer løsning, der kunne være med til at sikre og optimere deres arbejde.

Beredskabscontaineren blev skabt i samarbejde mellem DC-Supply A/S og Beredskabscenteret i form af en særligt indrettet container, der kunne fungere som en personalevogn og samtidig indeholde alt det udstyr, der kunne tænkes at blive brug for i næsten enhver tænkelig nødsituation. Containeren kunne flyttes med lastbil og kunne tilmed køre på skinner.

Leverandør af specialcontainere til militær og beredskab

Hos DC-Supply A/S har vi mange års erfaring med design og produktion af specialbyggede containere til både militær og beredskab. Vores containere er i drift mange steder i verden, og vi har især fokus på løsninger tilpasset koldt klima og arktiske forhold – du kan se meget mere om disse på vores grønlandske hjemmeside

Din kontakt person:

Jesper Ludvigsen

Jesper Ludvigsen

Key Account Manager

jlu@dc-supply.dk

T:  +45 96 32 64 86
M: +45 40 80 98 82

Andre service containere fra DC-Supply A/S:

20 fods tørrecontainer

20 fods tørrecontainer

Når ansatte er afsted på job, skal der være faciliteter til tørring af dragter, uniformer og arbejdstøj. DC-Supply A/S leverer 20 fods ISO containere med CSC-godkendelse i robust udførelse, fremstillet til at modstå mange års brug.

Vil du vide mere?

Kontakt os - vi er klar til at hjælpe dig.

Vores erfarne personale står til enhver tid klar til at vejlede og rådgive dig - kontakt os gerne allerede i dag, hvis du vil vide mere.

15 + 5 =

Felter markeret med * er obligatoriske.