Undervisningscontainer til byggeplads

Hos DC-Supply A/S kan du få en komplet, nøglefærdig og klar til indflytning container til undervisning. Vores mobile modul baserede løsninger har dannet rammen omkring adskillige projekter for både offentlige institutioner og private virksomheder. Fælles for dem alle er, at behovet for undervisningsfaciliteter blev imødekommet på bedste vis i form af en specialcontainer løsning.

Både til Aalborg Kommune og EUC Nord har DC-Supply A/S leveret containere til undervisning. For Aalborg Kommune opstod der pludselig en akut mange på undervisnings faciliteter, da man opdagede skimmelsvamp på en af kommunens skoler. Her løste vi opgaven med 11 specialtilpassede containere indrettet til undervisning. EUC Nord fik en mobil modulbaseret løsning med containere til undervisning på institutionens erhvervsuddannelser. Her var der tale om containere, der hurtigt kunne opstilles og samtidig tilsluttes institutionens eksisterende infrastruktur. For at minimere de økonomiske omkostninger, var kundens ønske at løsningen var mobil og kunne flyttes efter ønske, hvilket vi løste på bedste vis.

Undervisningslokaler i container
DC-Supply leverer komplette – klar til indflytning – modulbaserede, mobile undervisningslokaler.


Fuld beskrivelse
Container klasseværelse
Hos DC-Supply kan vi fremstille en skole, eller et par klasseværelser, hvis du for eksempel skulle stå med samme udfordringer, som da Aalborg Kommune skulle renovere Vejgaard Skole pga. skimmelsvamp.


Fuld beskrivelse
Kontorcontainere
Kunden skulle i forbindelse med en udvidelse af aktiviteter, udvide med flere arbejdsstationer ved virksomheden.


Fuld beskrivelse
Mobile undervisningslokale containere
DC-Model (DIM) 12-1264
Hos DC-Supply fremstiller vi undervisningslokaler opbygget i containere.


Fuld beskrivelse
Container kontorskurvogn med køkken
DCS-Model 2044
Hos DC-Supply tilbydes en isoleret 20ft ISO opholdscontainer i ét rum med køkken – og med mange anvendelsesmuligheder.


Fuld beskrivelse
Kontorskurvogn uden vinduer
DCS-Model 2041
Hos DC-Supply fremstiller vi en isoleret 20ft ISO container i ét stort rum med mange anvendelsesmuligheder.


Fuld beskrivelse
Mobilt kontor container
I denne case, skulle kunden i forbindelse med en udvidelse af aktiviteter, udvide med flere arbejdsstationer ved virksomheden. Se vores løsning her på hjemmesiden.


Fuld beskrivelse
Mobil maskinrums simulator
Studerende på maskinmesteruddannelserne ved Martec i Frederiskhavn og Fredericia Maskinmesterskole kan se frem til et helt nyt koncept i undervisningen.


Fuld beskrivelse

DC-Supply A/S vejleder dig gerne, når din virksomhed eller institution har brug for containere til undervisning. Du er således altid velkommen til at kontakte os, både hvis du søger inspiration eller har brug for konkret vejledning og rådgivning. Vores team af erfarne eksperter hjælper dig sikkert i mål!

 

DC-SUPPLY A/S
Virkelyst 8
DK-9400 Nørresundby

 Følg os på Linkedin

 

Tel: +45 7023 1380
Fax: +45 7023 1381
info@dc-supply.dk

CVR nr. 70895315