Vælg en side
Du er her: Forside 5 Special løsninger 5 Grønland, Færøerne og øvrige udland

Containere til Grønland, Færøerne & øvrige udland

Gennem mange år har DC-Supply specialiseret sig i levering af special containere til både Grønland og Færøerne samt det øvrige udland. Uanset om løsning skal leveres højt mod nord eller tæt på ækvator har vi stor erfaring i, hvordan man løser udfordringer omkring forsyning og kloakering, når containerne eksempelvis opstilles i enten øde egne eller uden mulighed for tilslutning til eksisterende forsyningsnet.

Mobil slagteri container

Mobil slagteri container

Mobilt slagteri baseret på to 40 fods containere – indeholdende lille, fuldt funktionelt slagteri. Levering over hele verden.

Olieboring i Uganda

Olieboring i Uganda

Olieboringen i Uganda finder sted i øde egne, hvor der ikke er mange beboelsesfaciliteter. Mineral Services indledte tilbage i 2007 et samarbejde med DC-Supply om levering af udstyr til de lokale beboelseslejre.

Omklædningscontainere med beklædning

Omklædningscontainere med beklædning

Til omklædningsfaciliteter i forbindelse med lakseopdræt på Færøerne har DC-Supply A/S designet og produceret fire sammenbyggede 20 fods containere med beklædning.

Herberg i Nuuk

Herberg i Nuuk

Herberget i Nuuk er beregnet til personer uden fast bopæl, som kan indlogere sig på dagsbasis.

Mobil toiletcontainer

Mobil toiletcontainer

Permagreen havde brug for toiletfaciliteter til byggeprojekter på Grønland. Dette skulle være en praktisk, mobil løsning, som også var konstrueret til at modstå de grønlandske temperatur- og vejrforhold.

Mobilt lakseslagteri

Mobilt lakseslagteri

DC-Supply leverede et mobilt lakseslagteri, som kunne flyttes fra dambrug til dambrug.

Teknik container 8 fod

Teknik container 8 fod

Masanti var udfordret i forhold til at få fundet en specialbygget løsning til deres kommunikationsudstyr. Enheden skulle på en sikker og forsvarlig måde kunne transporteres fra Danmark til Grønland og derudover skulle dimensioner og vægt holdes i en størrelsesorden, som gjorde det muligt at transportere den videre op på toppen af fjeldet

Genhusningscenter

Genhusningscenter

DC-Supply leverede 9 containere, som var serieforbundet til en samlet enhed.

Få et tilbud på containerløsninger til Grønland, Færøerne & øvrige udland

En hurtig og problemfri transport af containere til Grønland, Færøerne og øvrige udland sikres enten ved anvendelse af modulopbyggede løsninger, der nemt kan stables både under f.eks. Skibstransport og på den endelige destination, hvis pladsen er trang – eller som i andre tilfælde ved fragt af delelementer, der opsættes og færdiggøres på lokationen. Hos DC-Supply skræddersyr vi naturligvis både produktion, transport og levering af containere til udlandet efter den specifikke løsning og hvor den skal leveres og opstilles.

Vi tilbyder containere til Grønland, Færøerne og øvrige udland både i form af produktions containere samt opholds-, mandskabs- og beboelsescontainere af forskellig art. Uanset om termometeret viser -45 eller +45 grader, kan vi tilpasse løsningen til at imødekomme de vejrmæssige forhold, så både arbejde, midlertidigt ophold og fritid kan foregå i trygge og komfortable rammer. For løsninger til udlandet gælder selvfølgelig også, at der kan være tale om enten permanente eller mobile løsninger. Lad vores erfarne medarbejderstab hjælpe dig, uanset om din næste special container løsning skal bruges i Danmark, på Grønland eller Færøerne – eller det øvrige udland et helt andet sted på kloden!

Vil du vide mere?

Kontakt os

Vores erfarne personale står til enhver tid klar til at vejlede og rådgive dig - kontakt os gerne allerede i dag, hvis du vil vide mere.

Share This