www.dc-supply.gl

DC-Supply A/S
Danish Container Supply
Bestil containerBestil container

Kontakt osKontakt os

www.dc-supply.gl
Du er her: Forside 5 Special løsninger 5 Grønland, Færøerne og øvrige udland

Containere til Grønland, Færøerne og øvrige udland.

Gennem mange år har DC-Supply A/S – Danish Container Supply specialiseret sig i levering af specialbyggede container løsninger til både Grønland og Færøerne samt det øvrige udland. 

Uanset om løsningen skal leveres og være i drift højt mod nord eller tæt på ækvator har vi stor erfaring i, hvordan man løser udfordringer omkring forsyning og kloakering, når containerne eksempelvis opstilles i enten øde egne eller på steder uden mulighed for tilslutning til eksisterende forsyningsnet.

Vi er klar til at hjælpe - ring til vores salgsteam:
+45 70231380

Containere til udlandet fra DC-Supply A/S:

Venterum med fokus på genanvendelse

Venterum med fokus på genanvendelse

Specialbygget containerløsning til venterum, leveret i Grønland. Løsningen er skabt med højt fokus på grøn energi og genanvendelse af materialer.

Mobil slagteri container

Mobil slagteri container

Mobilt slagteri baseret på to 40 fods containere – indeholdende lille, fuldt funktionelt slagteri. Levering over hele verden.

Olieboring i Uganda

Olieboring i Uganda

Olieboringen i Uganda finder sted i øde egne, hvor der ikke er mange beboelsesfaciliteter. Mineral Services indledte tilbage i 2007 et samarbejde med DC-Supply om levering af udstyr til de lokale beboelseslejre.

Omklædningscontainere med beklædning

Omklædningscontainere med beklædning

Til omklædningsfaciliteter i forbindelse med lakseopdræt på Færøerne har DC-Supply A/S designet og produceret fire sammenbyggede 20 fods containere med beklædning.

Herberg i Nuuk

Herberg i Nuuk

Herberget i Nuuk er beregnet til personer uden fast bopæl, som kan indlogere sig på dagsbasis.

Mobil toiletcontainer

Mobil toiletcontainer

Permagreen havde brug for toiletfaciliteter til byggeprojekter i Grønland. Dette skulle være en praktisk, mobil løsning, som også var konstrueret til at modstå de grønlandske temperatur- og vejrforhold.

Container til generatoranlæg

Container til generatoranlæg

DC-Supply A/S leverede 8 stk. 20 fods specialbyggede containere, som var forberedte til montering af P.M. Energis generatoranlæg.

Mobilt lakseslagteri

Mobilt lakseslagteri

DC-Supply A/S leverede et mobilt lakseslagteri, som kunne flyttes fra dambrug til dambrug, hvorved laksens stresstærskel minimeres og holdbarheden derfor forlænges.

Teknik container 8 fod

Teknik container 8 fod

Masanti var udfordret i forhold til at få fundet en specialbygget løsning til deres kommunikationsudstyr. Enheden skulle på en sikker og forsvarlig måde kunne transporteres fra Danmark til Grønland og derudover skulle dimensioner og vægt holdes i en størrelsesorden, som gjorde det muligt at transportere den videre op på toppen af fjeldet.

Mobile mandskabsvogne designet i containere

Mobile mandskabsvogne designet i containere

Opgaven til DC-Supply A/S lød på at levere et mandskabsrum med selvforsynende toilet – men ikke nok med det, for man skulle også kunne holde varmen, selvom termometeret udenfor viste minus 45 grader Celsius!

Genhusningscenter

Genhusningscenter

DC-Supply A/S leverer genhusningscenter i specialbygget container løsning til Nuuk, Grønland.

Få et tilbud på containerløsninger til Grønland, Færøerne og øvrige udland

 

En hurtig og problemfri transport af containere til Grønland, Færøerne og det øvrige udland sikres enten ved anvendelse af modulopbyggede løsninger, der nemt kan stables både under f.eks. skibstransport og på den endelige destination, hvis pladsen er trang – eller som i andre tilfælde, ved fragt af delelementer, der opsættes og færdiggøres på lokationen. Hos DC-Supply A/S skræddersyr vi naturligvis både produktion, transport og levering af containere til udlandet efter den specifikke løsning og hvor den skal leveres og opstilles.

Vi tilbyder containere til Grønland, Færøerne og øvrige udland både i form af produktions containere samt opholds-, mandskabs- og beboelsescontainere af forskellig art. Uanset om termometeret viser -50 eller +50 grader, kan vi tilpasse løsningen til at imødekomme de vejrmæssige forhold, så både arbejde, midlertidigt ophold og fritid kan foregå i trygge og komfortable rammer. For løsninger til udlandet gælder selvfølgelig også, at der kan være tale om enten permanente eller mobile løsninger.

Lad vores erfarne medarbejderstab hjælpe dig, uanset om din næste special container løsning skal bruges i Danmark, i Grønland eller på Færøerne – eller det øvrige udland et helt andet sted på kloden!

Spørgsmål og svar om containere til Grønland, Færøerne og øvrige udland

 • image/svg+xml image/svg+xml
  Hvad skal jeg være opmærksom på i forhold til container løsninger til Grønland, Færøerne eller det øvrige udland?

  Når en container løsning skal leveres og anvendes i udlandet, er det især vigtigt at have de lokale forhold for øje. Det gælder især, hvis containeren enten skal kobles til eksisterende forsyning – eller hvis der slet ikke er mulighed for ekstern tilkobling. Hos DC-Supply A/S – Danish Container Supply har vi mange års erfaring i, hvordan man løser den slags udfordringer – uanset om special container løsningen skal leveres højt mod nord eller langt mod syd. Vi tilbyder endvidere containere, der er operationelle fra + 60° C ned til -51° C.

 • image/svg+xml image/svg+xml
  Kan jeg få en special container løsning leveret i udlandet?

  Ja! Når du vælger en specialbygget container løsning fra DC-Supply A/S – Danish Container Supply kan du få den uanset hvor i verden, den skal anvendes. Vi tilbyder også hjælp med opsætning og montering. Kontakt os på telefon +45 70231380 eller e-mail info@dc-supply.dk for yderligere information omkring levering af container løsninger i udlandet.

 • image/svg+xml image/svg+xml
  Tilbyder I både permanente og mobile container løsninger til udlandet?

  Det gør vi. Hos DC-Supply A/S – Danish Container Supply tilbyder vi alle typer af containere til Grønland, Færøerne og øvrige udland, og det gælder både permanente og mobile løsninger. Uanset hvor i verden din næste specialbyggede container løsning skal bruges er vores erfarne medarbejdere klar til at hjælpe dig. Kontakt os på +45 70231380, info@dc-supply.dk eller her:
  https://www.dc-supply.dk/container-udlejning-og-salg-hos-dc-supply/kontakt-os/

Vil du vide mere?

Kontakt os - vi er klar til at hjælpe dig.

Vores erfarne personale står til enhver tid klar til at vejlede og rådgive dig - kontakt os gerne allerede i dag, hvis du vil vide mere.

14 + 14 =

Felter markeret med * er obligatoriske.