Vælg en side
Du er her: Forside 5 Event 5 Femern Sund & Bælt info container

Femern Sund & Bælt info container

Den nye Femern forbindelse, der forbinder Lolland og Fehmarn, bliver verdens længste sænketunnel for biler og tog – og når den står færdig, knyttes Skandinavien og Centraleuropa endnu tættere sammen. I forbindelse med udgravningsarbejdet findes der mange emner af historisk interesse og værdi. Disse viser Museum Lolland-Falster nu frem i en info container leveret af DC-Supply.

Femern Sund & Bælt info container
Femern Sund & Bælt info container
Femern Sund & Bælt info container

Udstillings faciliteterne er etableret i en 20 fods isoleret container, hvor der øverst er bygget tagterrasse med galvaniseret ramme og gelænder. Terrassen er belagt med vedligeholdelsesfri brædder, og der er adgang via en spindeltrappe monteret i den ene ende af container rammen.

Udvendig har info containeren fået to-farvet special lakering i kundens egne farver, ligesom den er forsynet med logo på begge sider. Der er installeret forsikringsgodkendt lås på container dørene, og der er indsat et stort vindue i containerens ene side. Det giver besøgende mulighed for et lille kig ind i containeren, også uden for åbningstid.

Indvendig er vægge, loft og døre beklædt med krydsfiner, og containeren er udstyret med el-pakke med kombirelæ, afbryder og 230 V udtag. Der er monteret 2 skinner i loftet med syv stk. LED spots på hver skinne.

DC-Supply har ud over Femern Sund og Bælt leveret info containere til bl.a. Aalborg, Skanderborg og Randers kommuner. Vi har bred erfaring med etablering af forskellige typer udstillingsfaciliteter i specialbyggede containere, så går du med tanker i den retning, er vores erfarne personale klar til at hjælpe dig videre.

> Besøg Museum Lolland-Falster
> Læs mere om Femern forbindelsen

Ring eller skriv til os, hvis du har spørgsmål eller brug for rådgivning. Vi er klar til at hjælpe dig.

Har du spørgsmål?

Din kontakt person

Dennis Syska Olsen

Dennis Syska Olsen

Key Account Manager
dso@dc-supply.dk

T:  +45 96 32 64 67
M: +45 40 80 98 74

Share This