www.dc-supply.gl

DC-Supply A/S
Danish Container Supply
Bestil containerBestil container

Kontakt osKontakt os

www.dc-supply.gl
Du er her: Forside 5 Event 5 Femern Sund & Bælt info container

Femern Sund & Bælt info container.

Den nye Femern forbindelse, der forbinder Lolland og Fehmarn, bliver verdens længste sænketunnel for biler og tog – og når den står færdig, knyttes Skandinavien og Centraleuropa endnu tættere sammen. I forbindelse med udgravningsarbejdet findes der mange emner af historisk interesse og værdi. Disse viser Museum Lolland-Falster nu frem i en info container leveret af DC-Supply A/S – Danish Container Supply.

Udstillings faciliteterne er etableret i en 20 fods isoleret container, hvor der øverst er bygget tagterrasse med galvaniseret ramme og gelænder. Terrassen er belagt med vedligeholdelsesfri brædder, og der er adgang via en spindeltrappe monteret i den ene ende af container rammen.

Femern Sund & Bælt info container
Vi er klar til at hjælpe - ring til vores salgsteam:
+45 70231380
Femern Sund & Bælt info container
Femern Sund & Bælt info container

Specialbygget info container med tagterrasse

Udvendig har info containeren fået to-farvet special lakering i kundens egne farver, ligesom den er forsynet med logo på begge sider. Der er installeret forsikringsgodkendt lås på container dørene, og der er indsat et stort vindue i containerens ene side. Det giver besøgende mulighed for et lille kig ind i containeren, også uden for åbningstid.

Indvendig er vægge, loft og døre beklædt med krydsfiner, og containeren er udstyret med el-pakke med kombirelæ, afbryder og 230 V udtag. Der er monteret 2 skinner i loftet med syv stk. LED spots på hver skinne.

DC-Supply A/S har ud over Femern Sund og Bælt leveret info containere til bl.a. Aalborg, Skanderborg og Randers kommuner. Vi har bred erfaring med etablering af forskellige typer udstillingsfaciliteter i specialbyggede containere, så går du med tanker i den retning, er vores erfarne personale klar til at hjælpe dig videre.

> Besøg Museum Lolland-Falster
> Læs mere om Femern forbindelsen

Din kontakt person:

Dennis Syska Olsen

Dennis Syska Olsen

Key Account Manager

dso@dc-supply.dk

T:  +45 96 32 64 67
M: +45 40 80 98 74

Andre  event containere fra DC-Supply A/S:

Showroom container til udlejning

Showroom container til udlejning

Lej en showroom container hos DC-Supply A/S! Vi tilbyder denne flotte showroom container med LED lys til udlejning. Ring for info +45 70231380.

40 fods showroom container til Wexøe

40 fods showroom container til Wexøe

DC-Supply A/S har leveret en special bygget 40 fods showroom container til Wexøe, som bl.a. skal bruge løsningen i forbindelse med messer og udstillinger hvor besøgende kan få inspiration til de nyeste installationsløsninger.

Vil du vide mere?

Kontakt os - vi er klar til at hjælpe dig.

Vores erfarne personale står til enhver tid klar til at vejlede og rådgive dig - kontakt os gerne allerede i dag, hvis du vil vide mere.

3 + 6 =

Felter markeret med * er obligatoriske.