www.dc-supply.gl

DC-Supply A/S
Danish Container Supply
Bestil containerBestil container

Kontakt osKontakt os

www.dc-supply.gl
Du er her: Forside 5 Lager & logistik 5 Flaskegas container

Flaskegas container.

Aalborg Kommune henvendte sig til DC-Supply A/S – Danish Container Supply med en konkret udfordring i forhold til at få fundet en løsning på kommunens manglende faciliteter til flaskegas.

Vi er klar til at hjælpe - ring til vores salgsteam:
+45 70231380

Specialbygget minicontainer til flaskegas depot

Aalborg kommune havde ønske om en flytbar special løsning, som frit kunne stå udenfor og som var sikret mod tyveri og hærværk – og så til en fornuftig pris.

DC-Supply A/S leverede en specialløsning i form af en 8 fods container til lageropbevaring af flaskegas. Kommunen havde tidligere haft problemer med tyveri af deres flaskegas, og derfor konstruerede DC-Supply A/S en containermodel, som kunne godkendes som lageropbevaring af flaskegas. Aalborg Kommune har sidenhen været fri for gastyveri. Samtidig har det nye gasopbevaringsdepot været utroligt let at håndtere og flytte rundt på.

En robust 8 fods standard ISO container, der kan leveres med enten træ- eller stålgulv, var udgangspunktet for denne special container løsning.

Din kontakt person:

Jesper Ludvigsen

Jesper Ludvigsen

Key Account Manager

jlu@dc-supply.dk

T:  +45 96 32 64 86
M: +45 40 80 98 82

Andre lager containere fra DC-Supply A/S:

Garage container med elektrisk port

Garage container med elektrisk port

DC-Supply har designet og produceret en garage container, der både er rummelig, sikker, funktionel og flot at se på. Garagen er isoleret og har elektrisk port.

Cykelbibliotek i container

Cykelbibliotek i container

For anlægsgartner OKNygaard A/S og arkitektfirma Thing Brandt Landskab har DC-Supply bygget et cykelbibliotek udført i en 20 fods high cube container.

Vil du vide mere?

Kontakt os - vi er klar til at hjælpe dig.

Vores erfarne personale står til enhver tid klar til at vejlede og rådgive dig - kontakt os gerne allerede i dag, hvis du vil vide mere.

6 + 10 =

Felter markeret med * er obligatoriske.