DC-Supply A/S
Danish Container Supply
Bestil containerBestil container

Kontakt osKontakt os

Du er her: Forside 5 Bar containere 5 Hydraulik container

Hydraulik container

Nem betjening via el pult indbygget i containeren.

DC-Supply A/S har udviklet en hydraulisk container, der f.eks. kan anvendes som bar, salgscontainer, messestand, butik – mulighederne med denne container løsning er uendelige, og kan til enhver tid videreudvikles efter kundens specifikke behov.

Den mobile containerløsninger baseret på en standard 20 fods container – og kan selvfølgelig også leveres i en 40 fods container udgave, hvis behovet efterspørger et større areal. Containerens langside er todelt, og åbnes nemt ved hjælp af den hydrauliske styringsenhed. Hydraulikken betjenes via el pulten, der er indbygget i containeren. Med få enkelte tryk på knapperne åbnes top og bund af langsiden nemt, og containeren er klar til at modtage besøgende.

Den første leverance af den special udviklede hydraulik container er allerede rullet fra DC-Supply’s eget værksted i Nørresundby til en kunde i København. Overvejer du en hydraulik container til din forretning eller organisation, så kontakt os allerede i dag og lad os tage en snak om mulighederne. Hos DC-Supply står vi klar med råd og vejledning baseret på mange års ekspertise og arbejde med produktion af special containere til både salg og leje.

Din kontakt person:

Jesper Ludvigsen

Jesper Ludvigsen

Key Account Manager

jlu@dc-supply.dk

T:  +45 96 32 64 86
M: +45 40 80 98 82