DC-Supply A/S
Danish Container Supply
Bestil containerBestil container

Kontakt osKontakt os

Du er her: Forside 5 Produktion 5 Specialdesignede mobile generator forsyninger

Specialdesignede mobile generator forsyninger

Dantherm Power havde en udfordring pga. manglende kapacitet i forhold til strømforsyning, og man manglede faciliteterne til en specialtilpasset generator, hvor driftssikkerheden var i højsædet.
Dantherm Power ønskede derfor at finde en økonomisk fornuftig løsning, der dækkede deres behov.

DC-Supply leverede 4 stk. specialtilpassede 10ft containere, konstruerede til generatorforsyning. Udgangspunktet var en containerløsning, der levede 100 % op til Dantherm Powers specifikke behov vedrørende samme driftssikkerhed som nødstrømsforsyningerne. Det tætte samarbejde mellem Dantherm Power og DC-Supply affødte den absolut bedste løsning, og de 4 specialtilpassede containere kom herefter i drift. Containerne indeholdt generatorer, som kunne integreres direkte i eksisterende netværk og sørge for en sikker, pålidelig strømforsyning til det eksisterende elnet (peak power-shawing). Generatoren havde en hurtig opstartstid og kunne umiddelbart erstatte eksisterende nødstrømsforsyninger.

Systemet var brintdrevet og eneste spildprodukt ville derfor blot være fugtig luft. Samtidig var der tale om et lydløst produkt forbundet med lave vedligeholdelsesomkostninger.

Samme type løsning blev ligeledes anvendt i forbindelse med COP 14 i Polen.

Din kontakt person:

Jesper Ludvigsen

Jesper Ludvigsen

Key Account Manager

jlu@dc-supply.dk

T:  +45 96 32 64 86
M: +45 40 80 98 82