www.dc-supply.gl

DC-Supply A/S
Danish Container Supply
Bestil containerBestil container

Kontakt osKontakt os

www.dc-supply.gl
Du er her: Forside 5 Beboelse 5 ISO container specialbygget til beboelse

Specialbygget ISO container til beboelse.

Boreriggen Mærsk Guardian ankom tidligt om morgenen til havnebassinet i Hirtshals Havn. Opgaven lød på en større renovering af boreriggen.

Vi er klar til at hjælpe - ring til vores salgsteam:
+45 70231380

Midlertidige mandskabsfaciliteter i specialbyggede ISO containere

Der var tale om en opgave af en varighed på op mod 2-3 måneder og ekstra arbejde til ca. 600 mand. Udfordringen var derfor at få forsynet havneområdet med ekstra faciliteter og skabe plads til de mange håndværkere.

DC-Supply A/S – Danish Container Supply havde løsningen i form af en fleksibel modulbaseret ISO container til mandskabsbeboelse. Man kunne således opstille omklædnings-, bad- og toiletfaciliteter til 200 mennesker.

Containerløsningen var desuden forsynet med kontorlokaler, både åbne kontorlandskaber og enkeltmandskontorer fordelt på 300 kvm. Køkken- og kantinefaciliteter blev fordelt på 200 kvm i form af DC-Supply’s containerkøkken bestående af 3 containere.

Bebyggelsen rummede derved alle de nødvendige faciliteter i form af: Omklædning, bad, toiletter, køkken, kantine og kontorer. Alle enheder var i drift døgnet rundt mens renoveringen af boreriggen stod på. Den samlede leverance bestod af 100 containerenheder. En modulbaseret løsning er ensbetydende med, at bebyggelsen hurtigt kan skaleres op eller ned efter behov. ISO standardstørrelsen på modulerne er lig med hurtig og problemfri transport til lands og til vands.

 

  • Model 2052 for bad, toilet og omklædning
  • Model 2041 som enkeltmandskontor
  • Model 2041 som åbne kontorer og kantine
  • Model 2094, 2095 og 2096 som varmt køkken, opvask- og koldkøkken og køle- fryselager.

Din kontakt person:

Jesper Ludvigsen

Jesper Ludvigsen

Key Account Manager

jlu@dc-supply.dk

T:  +45 96 32 64 86
M: +45 40 80 98 82

Andre beboelsescontainere fra DC-Supply A/S:

Vil du vide mere?

Kontakt os - vi er klar til at hjælpe dig.

Vores erfarne personale står til enhver tid klar til at vejlede og rådgive dig - kontakt os gerne allerede i dag, hvis du vil vide mere.

8 + 13 =

Felter markeret med * er obligatoriske.