DC-Supply A/S
Danish Container Supply
Bestil containerBestil container

Kontakt osKontakt os

Du er her: Forside 5 Beboelse 5 ISO container til beboelse – Specialfremstillet ISO containere til beboelse

Special fremstillet ISO container til beboelse

Boreriggen Mærsk Guardian ankom tidligt om morgenen til havnebassinet i Hirtshals Havn. Opgaven lød på en større renovering af boreriggen.
Der var tale om en opgave af en varighed på op mod 2-3 måneder og ekstra arbejde til ca. 600 mand. Udfordringen var derfor at få forsynet havneområdet med ekstra faciliteter og skabe plads til de mange håndværkere.

DC-Supply havde løsningen i form af en fleksibel modulbaseret ISO container til mandskabsbeboelse. Man kunne således opstille omklædnings-, bad- og toiletfaciliteter til 200 mennesker.

Containerløsningen var desuden forsynet med kontorlokaler, både åbne kontorlandskaber og enkeltmandskontorer fordelt på 300 kvm. Køkken- og kantinefaciliteter blev fordelt på 200 kvm i form af DC-Supplys containerkøkken bestående af 3 containere.

Bebyggelsen rummede derved alle de nødvendige faciliteter i form af: Omklædning, bad, toiletter, køkken, kantine og kontorer. Alle enheder var i drift døgnet rundt mens renoveringen af boreriggen stod på. Den samlede leverance bestod af 100 containerenheder. En modulbaseret løsning er ensbetydende med, at bebyggelsen hurtigt kan skaleres op eller ned efter behov. ISO standardstørrelsen på modulerne er lig med hurtig og problemfri transport til lands og til vands.

 

  • Model 2052 for bad, toilet og omklædning
  • Model 2041 som enkeltmandskontor
  • Model 2041 som åbne kontorer og kantine
  • Model 2094, 2095 og 2096 som varmt køkken, opvask- og koldkøkken og køle- fryselager.

Ring eller skriv til os, hvis du har spørgsmål eller brug for rådgivning. Vi er klar til at hjælpe dig.

Har du spørgsmål?

Din kontakt person:

Jesper Ludvigsen

Jesper Ludvigsen

Key Account Manager

jlu@dc-supply.dk

T:  +45 96 32 64 86
M: +45 40 80 98 82