DC-Supply A/S
Danish Container Supply
Bestil containerBestil container

Kontakt osKontakt os

Du er her: Forside 5 Beboelse 5 Service container

Service container

Total Wind, som løser opgaver verden over, havde brug for beboelse til deres ansatte og opbevaringsfaciliteter til udstyr.

Indkvartering på hotel i nærområdet kan være forbundet med store omkostninger og masser af spidltid – en udfordring som kun blev større i takt med øget vækst i virksomheden. Derfor havde man behov for en enkelt, ligetil og flytbar løsning, som også kunne sikre, at udstyr kunne opbevares forsvarligt.

DC-Supply leverede en specialbygget mandskabscontainer med al inventar til bad, toilet, soverum, køkken og spiseområde samt plads til 4 personer. Desuden var der en specialindrettet service container med vaskemaskine, tørretumbler, indbyggede hylder og lys. Det samlede resultat blev en løsning, der levede op til alle gældende sikkerhedskrav, og som kunne stilles op hver for sig eller som en del af en pavillon serieforbindelse.

Kunden kunne med disse containere sikre deres ansatte et komfortabelt og trygt ophold i hjemlige omgivelser, uanset hvor i verden, de blev sendt på opgave. Containeren var praktisk, let at flytte og bygge samme med andre moduler efter behov.

Ring eller skriv til os, hvis du har spørgsmål eller brug for rådgivning. Vi er klar til at hjælpe dig.

Har du spørgsmål?

Din kontakt person:

Jesper Ludvigsen

Jesper Ludvigsen

Key Account Manager

jlu@dc-supply.dk

T:  +45 96 32 64 86
M: +45 40 80 98 82