www.dc-supply.gl

DC-Supply A/S
Danish Container Supply
Bestil containerBestil container

Kontakt osKontakt os

www.dc-supply.gl
Du er her: Forside 5 Beboelse 5 Service- og opholdscontainer

Service- og opholdscontainer.

Total Wind, som løser opgaver verden over, havde brug for beboelse til deres ansatte og opbevaringsfaciliteter til udstyr.

Vi er klar til at hjælpe - ring til vores salgsteam:
+45 70231380

Mobil container til ophold overalt i verden

Indkvartering på hotel i nærområdet kan være forbundet med store omkostninger og masser af spildtid – en udfordring som kun blev større i takt med øget vækst i virksomheden Total Wind. Derfor havde man behov for en enkelt, ligetil og flytbar løsning, som også kunne sikre, at udstyr kunne opbevares forsvarligt.

DC-Supply A/S – Danish Container Supply leverede en specialbygget mandskabscontainer med al inventar til bad, toilet, soverum, køkken og spiseområde samt plads til fire personer. Desuden var der en specialindrettet service container med vaskemaskine, tørretumbler, indbyggede hylder og lys. Det samlede resultat blev en løsning, der levede op til alle gældende sikkerhedskrav, og som kunne stilles op hver for sig eller som en del af en pavillon serieforbindelse.

Kunden kunne med disse containere sikre deres ansatte et komfortabelt og trygt ophold i hjemlige omgivelser, uanset hvor i verden, de blev sendt på opgave. Containeren var praktisk, let at flytte og bygge samme med andre moduler efter behov.

Se også vores grønlandske hjemmeside for beboelse bygget specifikt efter grønlandske forhold.

Din kontakt person:

Jesper Ludvigsen

Jesper Ludvigsen

Key Account Manager

jlu@dc-supply.dk

T:  +45 96 32 64 86
M: +45 40 80 98 82

Andre beboelsescontainere fra DC-Supply A/S:

Vil du vide mere?

Kontakt os - vi er klar til at hjælpe dig.

Vores erfarne personale står til enhver tid klar til at vejlede og rådgive dig - kontakt os gerne allerede i dag, hvis du vil vide mere.

8 + 14 =

Felter markeret med * er obligatoriske.