Vælg en side
Du er her: Forside 5 Beboelse 5 Specialbygget beboelse til 8 personer – Ilulissat, Grønland

Specialbygget beboelse til 8 personer – Ilulissat, Grønland

Til entreprenørvirksomhed i Ilulissat i Grønland har DC-Supply leveret en specialbygget containerløsning i form af beboelse til 8 personer. Løsningen er baseret på isolerede standard 20 fods ISO containere med CSC-godkendelse. Leveringstiden fra godkendte tegninger var på kun 12 uger.

Specialbygget beboelse til 8 personer - Ilulissat, Grønland
Specialbygget beboelse til 8 personer - Ilulissat, Grønland
Specialbygget beboelse til 8 personer - Ilulissat, Grønland

Den specialbyggede containerløsning til beboelse for 8 personer er opbygget på stålramme for at imødekomme forskydning i undergrunden. Opstillingen er udført i to etager, og er forsynet med udvendig trappe og repos.

Containerne er isoleret efter grønlandske forhold, således opholdet er komfortabelt også i tilfælde af meget koldt vejrlig. Vinduerne er vedligeholdelsesfri hvide PVC med termoruder samt gitter og ventilation. Yderdørene er galvaniserede ståldøre. Opvarmning foregår via forsyning fra oliefyr (vandbårne radiatorer med termostat). Kunden har selv udført vandbeholder til varme og forbrugsvand samt tilslutning.

Indvendigt er den specialbyggede beboelse i hver container indrettet med to separate soveværelser, fælles køkken- og opholdsrum, samt fælles toilet og bad. Der er således rum og plads både til privatliv og socialt samvær.

Hos DC-Supply besidder vi en høj grad af ekspertise i levering af special containerløsninger til Grønland. Vi har bred erfaring med både isoleringsarbejde og forsyning, uanset mulighed for ekstern tilslutning eller etablering af selvforsynende enheder – såvel som recertificering af CSC-godkendelse og omkostningseffektiv transport fra vores produktion i Danmark til levering i Grønland. Er du bosiddende på eller leverandør til Grønland, er du altid velkommen til at kontakte os for yderligere information – vi er klar til at hjælpe dig videre.

Ring eller skriv til os, hvis du har spørgsmål eller brug for rådgivning. Vi er klar til at hjælpe dig.

Har du spørgsmål?

Din kontakt person

Jan Bager

Jan Bager

Salgschef
jab@dc-supply.dk

T:  +45 96 32 64 04
M: +45 40 80 98 15

Share This