Vælg en side
Du er her: Forside 5 Industri

Salg af industri container løsninger

DC-Supply designer, producerer og sælger alle former for industri specifikke containere, både i form af permanente og mobile løsninger.

I vores tekniske afdeling foretager ingeniørerne og bygningskonstruktørerne beregningerne og udarbejder tegningsmateriale, så det tekniske grundlag er præcist og i orden inden opgaven overdrages til produktionen på vores eget værksted. Her bygger erfarne håndværkere din industri container løsning, og du får et resultat, der er til gavn i din virksomhed mange år ud i fremtiden.

20 fods gasforsynings anlæg

20 fods gasforsynings anlæg

Anlægget skulle efter kunden egne tegninger forsynet med gas tæt skille væg. Kunden efterspurgte en optimal løsning, der kunne sikre deres udstyret.

Mobil teststation

Mobil teststation

Menetas udfordringer udsprang af manglende faciliteter i forbindelse med deres oversøiske fabrikker. Der manglede udstyr til produkttest og sikkerhedskontrol. Løsningen skulle være simpel og praktisk, flytbar og let og hurtigt at stille op.

Støjdæmpet container

Støjdæmpet container

Danvest Energys innovative vind- og dieselløsning er en strømudligning fra en dieselgenerator.

Incinerator container

Incinerator container

Atlas Incinerators indehaver og direktør, Erik Jacobsen, havde brug for en løsning til forbrænding af spildolie og affald.

Container løsninger til alle typer industri – salg og leje

En industri container løsning fra DC-Supply kan bygges til at imødekomme behovet i netop din branche og virksomhed – det gælder, uanset hvilken type industri, der er tale om. Vi har både bygget forbrændingsanlæg, gasforsynings anlæg og forskellige former for støjdæmpede containere, for blot nævne nogle løsningsmodeller til industriel anvendelse.

Når der er behov for udvidelse af industri virksomheders produktions platform eller -faciliteter, er en container baseret løsning en omkostningseffektiv metode. Her har du mulighed for at skræddersy enheden og tilpasse den til netop jeres virksomhed. Fordi vi bygger alle industri løsninger på vores eget værksted oplever du tillige en kort tidshorisont fra bestilling til levering – hvorved din investering hurtigt kan begynde at tjene sig ind.

Overvejer du, hvordan din virksomhed skal udvide faciliteterne er vores erfarne personale klar med råd og vejledning i enhver form for industri container løsning. Kontakt os gerne allerede i dag for en snak om, hvilke løsningsmodeller vi eventuelt kan tilbyde for netop dit projekt.

Spørgsmål & svar – Industri containere

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Kan jeg få en mobil industri container?

  Ja, hos DC-Supply A/S – Danish Container Supply har vi høj ekspertise inden for design og produktion af mobile industri container løsninger. Vi har f.eks. bygget en mobil svejse container til rør arbejde, en mobil test station, mobile støjdæmpede containere m.m. Kontakt gerne vores salgsteam for en snak omkring mulighederne med en industri container løsning til netop din virksomhed. Ring til os på +45 70231380 eller skriv til os på info@dc-supply.dk

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Hvor lang er produktionstiden for en industri container løsning?

  Hos DC-Supply A/S – Danish Container Supply bygger vi alle industri container løsninger på vores eget værksted. Derfor vil altid opleve du en kort tidshorisont fra bestilling til levering. Produktionstiden er naturligvis under indflydelse af projektets kompleksitet og tekniske niveau, men kontakt gerne vores salgsteam for en drøftelse af dit projekt. Så giver vi også et overslag over en eventuel produktionstid. Kontakt os her >>

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Hvorfor skal jeg vælge en container løsning til mine industri faciliteter?

  En container baseret løsning er meget ofte en omkostningseffektiv metode til etablering eller udvidelse af industri faciliteter. Del kan enheden skræddersys til netop jeres type industri og virksomhed, og dels vil du opleve en kort tidshorisont fra bestilling til levering. Det betyder kort og godt, at din investering hurtigt kan begynde at tjene sig ind. Vil du vide mere om mulighederne med industri containerløsninger, så kontakt DC-Supply A/S – Danish Container Supply på telefon +4570231380 eller e-mail info@dc-supply.dk. Vi er klar til at hjælpe din industrivirksomhed hurtigt videre.

Vil du vide mere?

Kontakt os

Vores erfarne personale står til enhver tid klar til at vejlede og rådgive dig - kontakt os gerne allerede i dag, hvis du vil vide mere.

Share This