www.dc-supply.gl

DC-Supply A/S
Danish Container Supply
Bestil containerBestil container

Kontakt osKontakt os

www.dc-supply.gl
Du er her: Forside 5 Grønland 5 Teknik container 8 fod

8 fods teknik container.

Det grønlandske totalrådgivningsfirma Masanti var udfordret i forhold til at få fundet en specialbygget løsning til deres kommunikationsudstyr.
Vi er klar til at hjælpe - ring til vores salgsteam:
+45 70231380

CSC-godkendt teknik container – let transportabel 8 fods container

Enheden skulle på en sikker og forsvarlig måde kunne transporteres fra Danmark til Grønland og derudover skulle dimensioner og vægt holdes i en størrelsesorden, som gjorde det muligt at transportere den videre op på toppen af fjeldet. Derfor skulle den også være konstrueret til at modstå barske vind- og vejrforhold.

DC-Supply A/S – Danish Container Supply leverede til dette formål en specialindrettet CSC- godkendt, 8 fods isoleret ISO container med dørparti. Denne var konstrueret med udgangspunkt i kundens præferencer. Eftersom Masantis kerneaktiviteter foregår i Grønland, havde vægt og dimensioner afgørende betydning. Containeren skulle ligeledes godkendes til skibstransport og holde til mange års brug og barske vejrforhold.

Den specialbyggede container kunne desuden transporteres med helikopter, så den forholdsvis ubesværet kunne komme op på fjeldtoppen og andre mere eller mindre ufremkommelige steder i Grønland. Resultatet blev en fleksibel, sikker containerløsning til opbevaring og transport af Masantis kommunikationsudstyr.

Din kontakt person:

Jesper Ludvigsen

Jesper Ludvigsen

Key Account Manager

jlu@dc-supply.dk

T:  +45 96 32 64 86
M: +45 40 80 98 82

Andre containere til Grønland fra DC-Supply A/S:

Venterum med fokus på bæredygtighed

Venterum med fokus på bæredygtighed

Specialbygget containerløsning til venterum, leveret i Grønland. Løsningen er skabt med højt fokus på bæredygtighed, genanvendelse af materialer og grøn energi.

Vil du vide mere?

Kontakt os - vi er klar til at hjælpe dig.

Vores erfarne personale står til enhver tid klar til at vejlede og rådgive dig - kontakt os gerne allerede i dag, hvis du vil vide mere.

3 + 6 =

Felter markeret med * er obligatoriske.