DC-Supply A/S
Danish Container Supply
Bestil containerBestil container

Kontakt osKontakt os

Du er her: Forside 5 Grønland 5 Teknik container 8 fod

8 fods teknik container

Det grønlandske totalrådgivningsfirma Masanti var udfordret i forhold til at få fundet en specialbygget løsning til deres kommunikationsudstyr.
Enheden skulle på en sikker og forsvarlig måde kunne transporteres fra Danmark til Grønland og derudover skulle dimensioner og vægt holdes i en størrelsesorden, som gjorde det muligt at transportere den videre op på toppen af fjeldet. Derfor skulle den også være konstrueret til at modstå barske vind- og vejrforhold.

DC-Supply leverede til dette formål en specialindrettet CSC- godkendt, 8 fods isoleret ISO container med dørparti. Denne var konstrueret med udgangspunkt i kundens præferencer. Eftersom Masantis kerneaktiviteter foregår på Grønland, havde vægt og dimensioner afgørende betydning. Containeren skulle ligeledes godkendes til skibstransport og holde til mange års brug og barske vejrforhold.

Den specialbyggede container kunne desuden transporteres med helikopter, så den forholdsvis ubesværet kunne komme op på fjeldtoppen og andre mere eller mindre ufremkommelige steder i Grønland. Resultatet blev en fleksibel, sikker containerløsning til opbevaring og transport af Masantis kommunikationsudstyr.

Ring eller skriv til os, hvis du har spørgsmål eller brug for rådgivning. Vi er klar til at hjælpe dig.

Har du spørgsmål?

Din kontakt person:

Jesper Ludvigsen

Jesper Ludvigsen

Key Account Manager

jlu@dc-supply.dk

T:  +45 96 32 64 86
M: +45 40 80 98 82