Vælg en side

High Cube containere

High cube containere fra DC-Supply A/S har ekstra højde at byde på – for 20 fods og 40 fods modellerne betyder det eksempelvis hele 30 centimeter ekstra højde i forhold til en standard container af samme fod størrelse. Når der er behov for transport eller lagring af gods med ekstra højde, er en high cube container således en ideel løsning.

Vi tilbyder både standard container modeller og offshore samt offshore sidedørs modeller inden for high cube containere. Standard modellerne leveres i enten 20 fod eller 40 fod, hvor offshore modellen kun leveres 20 fod. Offshore dobbeltdørs containeren leveres ligeledes i 20 fods størrelse. Offshorecontaineren godkendes efter retningslinjer fremsat i IMO MSC/Circ. 860 og er ligeledes i overensstemmelse med DNV 2.7-1 certificering for offshorecontainere.

Med en high cube container får du væsentligt større rumindhold i containeren, end med en container i standard højde. For en 20 fods model er der for eksempel tale om mere end 5 m3 større rum indhold.

Salg og leje af nye og brugte high cube containere

DC-Supply A/S er leveringsdygtige i både nye og brugte high cube containere. Nye containere kan leveres i flere farver, og du kan få containeren med din virksomheds eget logo. Hos os er det tillige muligt enten at leje eller købe din container løsning.

Vil du vide mere?

Kontakt os

Vores erfarne personale står til enhver tid klar til at vejlede og rådgive dig - kontakt os gerne allerede i dag, hvis du vil vide mere.

Share This