Vælg en side
Du er her: Forside 5 Bar containere 5 40 fods container med hydraulisk sideåbning

40 fods container med hydraulisk sideåbning

En 40 fods container fra DC-Supply A/S var med på Roskilde Festival 2017. Bygget efter kundens specifikke ønsker, har DC-Supply A/S produceret og leveret en 40 fods hydraulisk special container løsning, der giver har mulighed for sideåbning – “mågevinger”, om man vil.
Den hydrauliske container med sideåbning er monteret med bar/udskænknings område, og er derfor særdeles velegnet til festivaler og større arrangementer. Sideåbningen giver mulighed for læ område nær udskænkningen i tilfælde af regnvejr, ligesom det medvirker til at give en imødekommende stemning omkring baren. Det indbyggede LED lys i loft og sideåbninger giver et flot og indbydende lys på hele containerens område, der samtidig med at være stemningsskabende også skaber positiv opmærksomhed omkring den åbne container.

Hos DC-Supply A/S står vi altid klar til at skabe skræddersyede special container løsninger, der udvikles og produceres efter kundens specifikke behov. Kontakt os gerne for en snak, hvis du også er interesseret i en hydraulisk container løsning til f.eks. et arrangement eller en messestand – kun fantasien sætter grænser!

Ring eller skriv til os, hvis du har spørgsmål eller brug for rådgivning. Vi er klar til at hjælpe dig.

Har du spørgsmål?

Din kontakt person

Christian Tvorup Træholt

Key Account Manager
ct@dc-supply.dk

T:  +45 96 32 64 79
M: +45 40 80 98 81

Share This