DC-Supply A/S
Danish Container Supply
Bestil containerBestil container

Kontakt osKontakt os

Du er her: Forside 5 Bar containere 5 40 fods container med hydraulisk sideåbning

40 fods container med hydraulisk sideåbning

En 40 fods container fra DC-Supply A/S var med på Roskilde Festival 2017. Bygget efter kundens specifikke ønsker, har DC-Supply A/S produceret og leveret en 40 fods hydraulisk special container løsning, der giver har mulighed for sideåbning – “mågevinger”, om man vil.
Den hydrauliske container med sideåbning er monteret med bar/udskænknings område, og er derfor særdeles velegnet til festivaler og større arrangementer. Sideåbningen giver mulighed for læ område nær udskænkningen i tilfælde af regnvejr, ligesom det medvirker til at give en imødekommende stemning omkring baren. Det indbyggede LED lys i loft og sideåbninger giver et flot og indbydende lys på hele containerens område, der samtidig med at være stemningsskabende også skaber positiv opmærksomhed omkring den åbne container.

Hos DC-Supply A/S står vi altid klar til at skabe skræddersyede special container løsninger, der udvikles og produceres efter kundens specifikke behov. Kontakt os gerne for en snak, hvis du også er interesseret i en hydraulisk container løsning til f.eks. et arrangement eller en messestand – kun fantasien sætter grænser!

Din kontakt person:

Jesper Ludvigsen

Jesper Ludvigsen

Key Account Manager

jlu@dc-supply.dk

T:  +45 96 32 64 86
M: +45 40 80 98 82