Vælg en side
Du er her: Forside 5 Ophold & Overnatning 5 Toiletcontainer

Toilet containere

En toiletcontainer finder anvendelse mange steder, både på byggepladser, til arrangementer og events og meget, meget mere. DC-Supply A/S tilbyder både salg og leje af toiletcontainere – vi har sågar designet og produceret en selvforsynende udgave til opstilling på Grønland.

Vi bygger specialindrettede toiletcontainere til både familie- og mandskabsbeboelse. Her er mulighed for at lave en integreret løsning, der kombinerer toilet og badefaciliteter med lokaler til ophold, således alle sikres et trygt og komfortabelt ophold i hjemlige rammer, uanset hvor I befinder jer.

I forbindelse med arrangementer og events er vores 10 fods ISO toiletcontainer med to separate toilet- og baderum en rigtig god løsning. Containeren er både robust og komfortabel, og fordi den er forsynet med gaffellommer kan den nemt flyttes efter behov med truck eller kran.

Til opstilling på byggepladsen er en container med tekøkken og toilet den ideelle løsning som midlertidig køkkencontainer eller opholdsrum – her er der rigtig mange anvendelses muligheder.

4 personers skurvogn – DCS 2051

4 personers skurvogn – DCS 2051

Hos DC-Supply fremstiller vi en specialindrettet mandskabscontainer til 4 personer, som er anvendelig til toilet, bad, køkken og ophold.

Herberg i Nuuk

Herberg i Nuuk

Herberget i Nuuk er beregnet til personer uden fast bopæl, som kan indlogere sig på dagsbasis.

Genhusningscenter

Genhusningscenter

DC-Supply leverede 9 containere, som var serieforbundet til en samlet enhed.

Bestil toiletcontainer til private og erhverv

Har du brug for en toiletcontainer af den ene eller anden art – eller en helt tredje – har vi hos DC-Supply A/S stor erfaring, og vi hjælper gerne med råd og vejledning til netop dit unikke projekt. Kontakt os gerne for en nærmere aftale, hvor vi kan se på sagen i fællesskab.

Vil du vide mere?

Kontakt os

Vores erfarne personale står til enhver tid klar til at vejlede og rådgive dig - kontakt os gerne allerede i dag, hvis du vil vide mere.

Share This