www.dc-supply.gl

DC-Supply A/S
Danish Container Supply
Bestil containerBestil container

Kontakt osKontakt os

www.dc-supply.gl
Du er her: Forside 5 Leje af container

Leje af container

Hos DC-Supply kan du leje containere til alle formål. Udlejning af containere er en central del af forretningen hos os, og vi tilbyder leje af containere til stort set alle formål, både for kortere og længere perioder. Skal du f.eks. huse et større mandskab i forbindelse med større byggerier, kan du leje en hel skurby – og er du privat bygherre, tilbyder vi også en løsning der imødekommer dine behov for hjemlige rammer, mens dit hus er under ombygning eller renovering.

Se vores lejebetingelser her >>

Showroom container til udlejning

Showroom container til udlejning

Lej en showroom container hos DC-Supply A/S! Vi tilbyder denne flotte showroom container med LED lys til udlejning. Ring for info +45 70231380.

40 fods isoleret container – DCS 4064

40 fods isoleret container – DCS 4064

Med en 40 fods isoleret container får du en fleksibel løsning, hvis du mangler lagerplads i enten kortere eller længere perioder – alternativt endda også permanent.

Lej en barcontainer

Lej en barcontainer

I egen produktion har DC-Supply produceret en ny barcontainer, du har mulighed for at leje til specielle lejligheder som f.eks. jubilæum, reception, messe, kundearrangement og lignende.

Byggeplads indretning

Byggeplads indretning

Vi kan levere mere kompliceret ophold og bolig faciliteter ved større projekter, for eksempel ved byggepladser.

4 personers skurvogn – DCS 2051

4 personers skurvogn – DCS 2051

Hos DC-Supply fremstiller vi en specialindrettet mandskabscontainer til 4 personer, som er anvendelig til toilet, bad, køkken og ophold.

Sidedørscontainer 20 fods

Sidedørscontainer 20 fods

20 fods sidedørscontainere har, udover de sædvanlige containerdøre i gavlen, også containerdøre i den ene langside.

Miljøcontainer 8 fods

Miljøcontainer 8 fods

8 fods miljøcontainer er specialbygget til opbevaring af miljøskadeligt affald, såsom kemikalier, maling, spildolie og lign.

Isoleret lagercontainer

Isoleret lagercontainer

En isoleret container sikrer, at dine varer står tørt og sikkert. Den er velegnet til opbevaring af fugt- og temperaturfølsomme varer mm.

Isoleret container – DCS 2062

Isoleret container – DCS 2062

En standard 20 og 40 fods isoleret stålcontainer sikrer, at dine varer opbevares tørt hele vinterhalvåret uden at blive udsat for kondens – selv under store temperaturudsving.

High cube container

High cube container

20 og 40 fod high cube containere har ca. 30 cm ekstra højde at byde på.

Containere 20 og 40 fods

Containere 20 og 40 fods

Hos DC-Supply er vi leveringsdygtige i både nye og brugte standardcontainere, hhv. 20 og 40 fods ISO med CSC-godkendelse.

Minicontainere

Minicontainere

Hos DC-Supply tilbyder vi mini-sets bestående af 6, 8 og 10 fod containere. Containerne er i robust udførelse og fremstillet til at kunne modstå mange års flittig brug.

Vi udlejer containere til alle formål

Hos DC-Supply finder du containere i alle størrelser til nærmest alle former for anvendelse. Når du lejer en container hos os, leverer og opstiller vi gerne løsningen hos dig, ligesom vi også gerne forestår service og opfyldning af f.eks. førstehjælpscontainere til byggepladsen. 

Du kan leje en container løsning for en kortere eller længere periode,  helt afhængig af dine behov. Kontakt vores salgsafdeling og tag en snak med vores erfarne personale, så vi i fællesskab kan afklare behovet – vi hjælper og rådgiver gerne uanset størrelsen af dit projekt.

Vil du vide mere?

Kontakt os - vi er klar til at hjælpe dig.

Vores erfarne personale står til enhver tid klar til at vejlede og rådgive dig - kontakt os gerne allerede i dag, hvis du vil vide mere.

2 + 14 =

Felter markeret med * er obligatoriske.