Vælg en side
Du er her: Forside 5 Beboelse 5 Container til modulbyggeri

Container til modulbyggeri

Anvendelses mulighederne for container baseret modulbyggeri er utallige.

Hos DC-Supply har vi leveret opholds- beboelsesløsninger baseret på modulbyggeri til mange formål, eksempelvis et herberg i Nuuk på Grønland og et olieborings projekt i Uganda. Hverken vejret eller geografien sætter således en stopper for anvendelsen!

På Grønland har vi leveret flere opholds-og beboelsesløsninger baseret på modulbyggeri. Som førnævnt herberget i Nuuk, hvor tre 20 fods High Cube containere samt seks 40 fods High Cube containere er serieforbundet til en samlet enhed. Ligeledes i Nuuk, har vi tillige leveret et genhusningscenter med plads og faciliteter til 36 personer.

Dertil har vi desuden et køreklart og færdigt koncept for studieboliger. Her tager modulbyggeriet udgangspunkt i en mobil container løsning til midlertidig opstilling. Mobile løsninger giver stor fleksibilitet, også i fremtiden, da boligerne nemt kan flyttes i tilfælde af, at arealerne skal udlægges til andre formål.

Vores fleksible løsningsmodeller til indkvartering har alle de nødvendige faciliteter som eksempelvis toilet, bad, køkken og opholdsrum. Den enkelte løsning kan til hver en tid opbygges efter specifikke ønsker og behov. Modulbyggeri fra DC-Supply giver en effektiv og billig løsning, når der opstår behov for nøglefærdig kvalitetsbeboelse. Der er både mulighed for at købe og leje standard moduler hos DC-Supply, og de kan alle sammensættes efter behov.

Ring eller skriv til os, hvis du har spørgsmål eller brug for rådgivning. Vi er klar til at hjælpe dig.

Har du spørgsmål?

Kontakt vores salgs team

DC-Supply A/S

Ring eller skriv!

+45 70 23 13 80
info@dc-supply.dk

Share This