www.dc-supply.gl

DC-Supply A/S
Danish Container Supply
Bestil containerBestil container

Kontakt osKontakt os

www.dc-supply.gl
Du er her: Forside 5 Beboelse 5 Container til modulbyggeri

Container til modulbyggeri.

Anvendelses mulighederne for container baseret modulbyggeri er utallige.

Vi er klar til at hjælpe - ring til vores salgsteam:
+45 70231380

Fleksibelt modulbyggeri til ophold og beboelse

Hos DC-Supply A/S – Danish Container Supply har vi leveret opholds- beboelsesløsninger baseret på modulbyggeri til mange formål, eksempelvis et herberg i Nuuk på Grønland og et olieborings projekt i Uganda. Hverken vejret eller geografien sætter således en stopper for anvendelsen!

I Grønland har vi leveret flere opholds-og beboelsesløsninger baseret på modulbyggeri. Som førnævnt herberget i Nuuk, hvor tre 20 fods High Cube containere samt seks 40 fods High Cube containere er serieforbundet til en samlet enhed. Ligeledes i Nuuk, har vi tillige leveret et genhusningscenter med plads og faciliteter til 36 personer.

Dertil har vi desuden et køreklart og færdigt koncept for studieboliger. Her tager modulbyggeriet udgangspunkt i en mobil container løsning til midlertidig opstilling. Mobile løsninger giver stor fleksibilitet, også i fremtiden, da boligerne nemt kan flyttes i tilfælde af, at arealerne skal udlægges til andre formål.

Container moduler til alle typer indkvartering

Vores fleksible løsningsmodeller til indkvartering har alle de nødvendige faciliteter som eksempelvis toilet, bad, køkken og opholdsrum. Den enkelte løsning kan til hver en tid opbygges efter specifikke ønsker og behov.

Modulbyggeri med container moduler fra DC-Supply A/S giver en effektiv og billig løsning, når der opstår behov for nøglefærdig kvalitetsbeboelse. Der er både mulighed for at købe og leje standard moduler hos DC-Supply A/S, og de kan alle sammensættes efter behov.

Andre beboelses containere fra DC-Supply A/S:

Vil du vide mere?

Kontakt os - vi er klar til at hjælpe dig.

Vores erfarne personale står til enhver tid klar til at vejlede og rådgive dig - kontakt os gerne allerede i dag, hvis du vil vide mere.

2 + 4 =

Felter markeret med * er obligatoriske.