Vi sidder klar ved telefonen

+45 70 23 13 80

Vi kommer gerne ud til dig

Byggeplads indretning

Har du spørgsmål?

RING TIL DC-SUPPLY! 

T: +45 70 23 13 80

Eller bestil en opringning 

Ring mig op

BESKRIVELSE

PDF

Hos DC-Supply fremstiller vi specialbygget mandskabsbeboelses løsninger. Vi kan levere mere kompliceret ophold og bolig faciliteter ved større projekter, for eksempel ved byggepladser. DC-Supply kan levere ophold og bolig op til flere hunderede mænd, hvad end dit behov, så har vi løsningen.

Da Arne Andersen havde brug for opholds faciliteter til 64 personer kontaktet han DC-Supply. Vi leveret en specialløsning der dække alle behov hos de ansatte. Et fælles spiserum, kontor samt toilet, bad og omklædning. Underetagen blev opbygget af 8 stk. serie forbundet container med toilet, bad og omklædning til 8 personer pr. container. 1 salen blev indrettet til fælles kantine af 5 stk. sammenbygget iso container til et stort rum. I den forbindelse er der opbygget 4 container til byggeplades ledelses.

Når byggepladsledelsen er så tæt på sine håndværkere er vidensdeling let, her kan man informere alle på en gang. Byggeledelserne er kun en dør væk.

Fordelen med en modulbaseret løsning er, at bebyggelsen hurtigt kan skaleres op eller ned efter behov. ISO standardstørrelsen på modulerne er lig med hurtig og problemfri transport.

DC-Model Nr. (DIM):
141107

Tekniske specifikationer: 
Trapper til første sal

Indretning:
DCS model 2052 med toilet, bad og omklædning til 8 personer

Inventar:
Kantine modulerne er møbleret efter skurvogns regulativ, borde, stole, køleskabe.
Kontorene er møbleret med hæve-/sænkeborde.

 

DC-SUPPLY A/S
Virkelyst 8
DK-9400 Nørresundby

 Følg os på Linkedin

 

Tel: +45 7023 1380
Fax: +45 7023 1381
info@dc-supply.dk

CVR nr. 70895315