Vi sidder klar ved telefonen

+45 70 23 13 80

Vi kommer gerne ud til dig

Valg af mobil køkken - se dine muligheder her hos DC-Supply

Special containere
til ethvert behov

Værd at vide om special containere:

  • DC-Supply har Danmarks største erfaring og ekspertise inden for indrettede special containere

  • Vores innovative special container løsninger imødekommer ethvert behov

  • Med special containere fra DC-Supply får du en effektiv og fleksibel containerbaseret løsning

  • En special container giver dog en nem, billig og hurtig udvidelse af kapaciteten.

Uanede muligheder og løsningsmodeller

Hos DC-Supply er vi stolte af at levere special containere, der løser mange forskellige behov. Vores kompetente og erfarne medarbejdere står klar til at hjælpe dig igennem hele processen i forbindelse med udvikling og produktion af en specialcontainer løsning.

DC-Supply udgøres af et stærkt team af ingeniører, bygningskonstruktører, tegnere, smede og administrationsmedarbejdere. Vores høje faglige niveau og gode samarbejdsevner sætter os i stand til at konstruere og producere specialbyggede containere på et teknisk meget højt niveau. Samtidig kendetegnes vi ved at levere håndværk i særklasse sideløbende med en helt unik kundeservice - vores kunder skal nemlig altid kunne stole på, at de hos DC-supply får en specialcontainer løsning, der både er smart, innovativ og omkostningseffektiv.

En special container er — speciel!

Ophold, beboelse, butik, messestand, bar, køl og frys, TV studie, undervisningslokale, værksted, herberg, isbod, hundekennel, savværk, cykelskur, pengeautomat, udstillings rum til et hval skelet - ja, kun fantasien sætter efterhånden grænser for, hvad en special container kan rumme. Det lyder måske for utroligt til at være sandt, men ikke desto mindre har DC-Supply faktisk allerede leveret samtlige af førnævnte løsninger.

Hos DC-Supply er klimaet ingen udfordring. Et udvalg af vores special container løsninger har rejst så langt som til både Afghanistan, Uganda, Færøerne, Grønland og sågar været med Dansk Sejlunion til OL i Rio de Janeiro i 2016. Både meget høje og meget lave temperaturer stiller krav til den håndværksmæssige kvalitet og funktionaliteten i eksempelvis elinstallationer og sanitet. Når special container løsningen som i dette eksempel skal anvendes til et herberg i Nuuk på Grønland, skal den endvidere overholde de lokale bygningsregler.

Et af de seneste skud på stammen udviklet af DC-Supply, er en hydraulik container, der nemt betjenes inde fra containeren via en indbygget el pult. Hydraulik containeren kan f.eks. anvendes som bar, salgsbod eller til messestand, og den kan naturligvis tilpasses og videreudvikles med netop den indretning, kunden måtte have brug for.

Du kan se et udpluk af alle vores specialcontainer løsninger her på hjemmesiden under punktet “Special løsninger”. Her kan du også samle de eksempler på special containere, du synes inspirerer dig til dit projekt, og generere og få tilsendt et pdf katalog over eksemplerne. Så kan du i ro og mag nærstudere de forskellige løsningsmodeller.

Sådan kommer du i gang

Er du interesseret i at høre mere om, hvad vi kan tilbyde af unikke special container løsninger, er du altid velkommen til at kontakte os enten på telefon eller mail. Du kan også gøre brug af “Bestil en container” funktionen her på vores hjemmeside, hvor du kan specificere hvilken type container, du har brug for, og om du er interesseret i salg eller udlejning. Hurtigt herefter kontakter vi dig for en uddybende dialog omkring netop din unikke special container løsning.

 

Med DC-Supply får du altid:

Høj teknisk viden

Håndværk i særklasse

Unik kundeservice

Har du spørgsmål?

SÅ HAR JEG SVARET - RING DIREKTE TIL MIG! 

Jan Bager
Salgschef
jab@dc-supply.dk

T: +45 96 32 64 04
M: +45 40 80 98 15

Eller bestil en opringning 

Ring mig op

 

DC-SUPPLY A/S
Virkelyst 8
DK-9400 Nørresundby

 Følg os på Linkedin

 

Tel: +45 7023 1380
Fax: +45 7023 1381
info@dc-supply.dk

CVR nr. 70895315