Vi sidder klar ved telefonen

+45 70 23 13 80

Vi kommer gerne ud til dig

20 fod containere

20 fods containere fra DC-Supply A/S kommer både som nye og brugte ISO standardcontainere med CSC-godkendelse og som dobbeltdørs-,  sidedørs-, flatrack-, open top- og high cube containere. Du kan også vælge en isoleret container, kølecontainer eller frysecontainer, - og er behovet til vands, er vores offshore containere meget sandsynligt den ideelle løsning.

Alle vores 20 fods containere er i meget robust udførelse, og er således i stand til at klare mange års flittigt brug, uanset hvor opgaven udføres. De mange typer af modeller gør, at der altid kan findes en hensigtsmæssig løsning, uagtet typen og størrelsen af godset.

Eksempelvis sikres temperaturfølsomt gods med en køle-fryse container, både under transport og i forbindelse med opbevaring. Netop køle-fryse containere tilbyder DC-Supply A/S endvidere med solceller og batteri - således er containeren selvkørende, og uafhængig af eksterne energiforsyninger eller anden tilkobling.

Container 20 & 40 fod
Hos DC-Supply er vi leveringsdygtige i både nye og brugte standardcontainere, hhv. 20 og 40 fod ISO med CSC-godkendelse. Containerne er i robust udførelse og fremstillet til at kunne modstå mange års flittig brug. Containerne kan leveres med eget logo og kan ved større mængder hjemtages i specialfarver.


Fuld beskrivelse
Dobbeltdørscontainer 20 fod
Standard ISO 20 fod dobbeltdørscontainer med CSC-godkendelse er robust i udførelse og fremstillet til at modstå mange års flittig brug. Den er udstyret med standard containerdøre i hver ende, hvilket letter adgangen til godset. Containerne kan leveres i flere farver og med eget logo.


Fuld beskrivelse
Flat Rack container 20 & 40 fod
Flat Rack Standard 20 eller 40 fod ISO container med CSC-godkendelse er særligt velegnet til overdimensioneret gods. Containeren er udstyret med gavle og kan derfor lastes fra toppen eller fra siderne. Flat Rack containere fås både med faste samt sammenklappelige/collapsible gavle. Containerne kan leveres i flere farver og med eget logo.


Fuld beskrivelse
High cube container 20 & 40 fod
20 og 40 fod high cube containere har ca. 30 cm ekstra højde at byde på. Hvor standardcontaineren har en maksimum højde på 2591 mm (8 fod, 6 fod), har high cube containeren en maksimum højde på 2896 mm (9’6”). Leveres brugte og nye – nye kan leveres i flere farver.


Fuld beskrivelse
Isoleret container 20 & 40 fod
En standard 20 og 40 fod isoleret stålcontainer sikrer, at dine varer opbevares tørt hele vinterhalvåret uden at blive udsat for kondens – selv under store temperaturudsving. Har du behov for ekstra lagerkapacitet til opbevaring af fugt- og temperaturfølsomme varer, kan DC-Supply hjælpe dig med løsning. Containerne kan efter ombygning leveres re-certificeret til søtransport/CSC-godkendelse


Fuld beskrivelse
Kølecontainer og frysecontainer 10, 20 & 40 fod
Hos DC-Supply kan vi levere 10, 20 og 40 fod reefere. Disse er særligt anvendelige, når det gælder opbevaring og transport af temperaturfølsomt gods, og er oftest den ideelle løsning til festivaller og events, til køkkener og dagligvarebutikker – hvor ekstra køle- eller frysekapacitet er ønsket.


Fuld beskrivelse
Offshore container 10 & HC 20 fod
Offshorecontainer inkl. kædesling 10 og high cube 20 fod ISO container med CSC-godkendelse er robust i udførelse og fremstillet til at kunne modstå mange års flittig brug. På grund af de barske forhold på havet, er offshorecontainere konstrueret til at modstå kræfter andre typer beholdere ikke kan.


Fuld beskrivelse
Offshore dobbeltdørscontainer 10, 20 & HC 20 fod
Offshore dobbeltdøre inkl. kædesling 10, 20 og high cube 20 fod ISO container med CSC-godkendelse er robust i udførelse og fremstillet til at kunne modstå mange års flittig brug. Dobbeltdørene gør, at der er fuld adgang fra begge ender, når godset skal lastes og aflastes.


Fuld beskrivelse
Open top container 20 & 40 fod
Standard 20 og 40 fod open top containere med CSC-godkendelse er særligt velegnede til last af gods med overhøjde. Open top containere leveres med aftageligt presenningtag, der giver mulighed for at laste fra toppen. Containeren kan leveres efter ønske og behov, og kan bestilles i flere farver og med dit eget logo.


Fuld beskrivelse
Container platform 20 & 40 fod
Platform standard 20 eller 40 fod ISO container med CSC-godkendelse er uden sider, ender og tag. De egner sig således til transport af overdimensioneret gods, der ikke passer i andre containertyper. Platform standard 20 eller 40 fod ISO container har derfor ofte en højere lasteevne end øvrige containertyper.


Fuld beskrivelse
Sidedørscontainer 20 fod
20 fod sidedørscontainere har, udover de sædvanlige containerdøre i gavlen, også containerdøre i den ene langside. Sidedørscontaineren har derfor fuld sideåbning og er velegnet, når der er behov for fuld adgang, og anvendes typisk i forbindelse med vinduesrenovering, til opmagasinering eller som butik med salg direkte fra containeren.


Fuld beskrivelse
20 fod kølecontainer med solceller og batteri
Kølecontaineren er udviklet til at være selvkørende og uafhængig af eksterne energiforsyninger og anden tilkobling.


Fuld beskrivelse

 

Til overdimensioneret gods er enten vores flat rack eller high cube 20 fods containere en god løsning. En container med sidedørs åbning eller dobbeltgøre gør ligeledes adgangen nemmere, når der er tale om gods af en mere uhåndterbar eller skrøbelig type. Vi er også leveringsdygtige i dobbeltcontainere i offshore udgave, inkl. kædesling.

Hos DC-Supply A/S er det muligt både at købe og leje 20 fods containere, og vi står til enhver tid klar med råd og vejledning i forhold til netop dit projekt.

 

DC-SUPPLY A/S
Virkelyst 8
DK-9400 Nørresundby

 Følg os på Linkedin

 

Tel: +45 7023 1380
Fax: +45 7023 1381
info@dc-supply.dk

CVR nr. 70895315