Vælg en side
Du er her: Forside 5 Ophold & Overnatning 5 Container med omklædning

Container med omklædning

Hos DC-Supply A/S bygger og leverer vi containere med omklædning, der ligeledes kan kombineres med toilet og badefaciliteter såvel som for eksempel kantine, lager eller laboratorium.

Senest har vi leveret containere med omklædning til en virksomhed på Færøerne, hvor løsningen er produceret af fire sammenbyggede 20 fods containere forsynet med udvendig beklædning. Indendøre er containeren forsynet med vaskbare gulve, vægge og lofter.

Containere med omklædning er også ofte en del af løsnings modellen i special indrettede mandskabscontainere, hvad enten de er til ophold på byggepladsen eller mere permanent beboelse. Eksempelvis kan vores 20 fods ISO container special indrettes med toilet, bad og omklædning. Den kan anvendes separat eller som en del af en pavillon serieforbindelse på op til 10 containere – og så er den både praktisk og let at flytte.

4 personers skurvogn – DCS 2051

4 personers skurvogn – DCS 2051

Hos DC-Supply fremstiller vi en specialindrettet mandskabscontainer til 4 personer, som er anvendelig til toilet, bad, køkken og ophold.

Omklædningscontainere med beklædning

Omklædningscontainere med beklædning

Til omklædningsfaciliteter i forbindelse med lakseopdræt på Færøerne har DC-Supply A/S designet og produceret fire sammenbyggede 20 fods containere med beklædning.

Salg og leje af containere med omklædning

Kræver dit projekt containere med omklædning, er du velkommen til at kontakte DC-Supply A/S og få en snak med en af vores erfarne medarbejdere. I vores egen produktion arbejder både ingeniører, bygningskonstruktører, tømrere og smede, og vi står således altid klar til at dele vores ekspertise med dig, så du kommer godt i mål med din næste container løsning. Kontakt os allerede i dag, og du kommer hurtigt videre!

Vil du vide mere?

Kontakt os

Vores erfarne personale står til enhver tid klar til at vejlede og rådgive dig - kontakt os gerne allerede i dag, hvis du vil vide mere.

Share This