Vælg en side

20 fods containere

20 fods containere fra DC-Supply A/S kommer både som nye og brugte ISO standardcontainere med CSC-godkendelse og som dobbeltdørs-, sidedørs-, flatrack-, open top- og high cube containere. Du kan også vælge en isoleret container, kølecontainer eller frysecontainer, – og er behovet til vands, er vores offshore containere meget sandsynligt den ideelle løsning.

Alle vores 20 fods containere er i meget robust udførelse, og er således i stand til at klare mange års flittigt brug, uanset hvor opgaven udføres. De mange typer af modeller gør, at der altid kan findes en hensigtsmæssig løsning, uagtet typen og størrelsen af godset.

Eksempelvis sikres temperaturfølsomt gods med en køle-fryse container, både under transport og i forbindelse med opbevaring. Netop køle-fryse containere tilbyder DC-Supply A/S endvidere med solceller og batteri – således er containeren selvkørende, og uafhængig af eksterne energiforsyninger eller anden tilkobling.

Sidedørscontainer 20 fods

Sidedørscontainer 20 fods

20 fods sidedørscontainere har, udover de sædvanlige containerdøre i gavlen, også containerdøre i den ene langside.

Isoleret lagercontainer

Isoleret lagercontainer

En isoleret container sikrer, at dine varer står tørt og sikkert. Den er velegnet til opbevaring af fugt- og temperaturfølsomme varer mm.

Isoleret container – DCS 2062

Isoleret container – DCS 2062

En standard 20 og 40 fods isoleret stålcontainer sikrer, at dine varer opbevares tørt hele vinterhalvåret uden at blive udsat for kondens – selv under store temperaturudsving.

Flat rack container

Flat rack container

Flat Rack Standard 20 eller 40 fods ISO container med CSC-godkendelse er særligt velegnet til overdimensioneret gods.

Dobbeltdørscontainer 20 fods

Dobbeltdørscontainer 20 fods

Standard ISO 20 fods dobbeltdørscontainer med CSC-godkendelse er robust i udførelse og fremstillet til at modstå mange års flittig brug.

Containere 20 og 40 fods

Containere 20 og 40 fods

Hos DC-Supply er vi leveringsdygtige i både nye og brugte standardcontainere, hhv. 20 og 40 fods ISO med CSC-godkendelse.

Få et godt tilbud på 20 fods containere

Har du brug for en container, som kan anvendes til større gods eller lignende, så kan vi hos DC-Supply tilbyde flere type af 20 fods container løsninger afhængig af, hvad dit behov er. Er der eksempelvis tale om overdimensioneret gods, vil enten en flat rack eller high cube 20 fods container være en god og optimal løsning. Vi leverer også containere med sidedørs åbning eller dobbeltdøre – begge modeller gør adgangen nemmere, når der er tale om gods af enten en mere skrøbelig type eller gods der er svært at håndtere. Uanset hvilken større container, du har brug for, kan vi levere enten en standardløsning eller bygge en specielt til dig og din virksomhed.

Hos DC-Supply kan du både købe og leje flere typer af vores 20 fods containere. Kontakt os for at høre nærmere omkring mulighederne i forhold til de specifikke ønsker og krav i dit projekt – så kommer vi med et godt tilbud på din 20 fods container.

Vil du vide mere?

Kontakt os

Vores erfarne personale står til enhver tid klar til at vejlede og rådgive dig - kontakt os gerne allerede i dag, hvis du vil vide mere.

Share This